發表主題 回覆文章
BON女郎
XXX.XXX.79.120

發表發表於: Fri Oct 07, 2011 12:13 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
多謝Fedora分享~
Fedora, 你結果擺左幾多圍呀? 3/f擺16圍都有d迫...就認真諗諗轉2/f先得~
回頂端
Fedora
XXX.XXX.18.90

發表發表於: Mon Oct 10, 2011 11:50 pm

多謝大家的祝福, 你們也要幸福快樂啊~

BON女郎, 我擺左14圍, 我覺得最盡就擺到16圍, 如果好似金都咁講最多擺18圍, 我就覺得好迫...唔知金都會唔會有18圍的相睇下呢...
回頂端
mitsui2205
XXX.XXX.100.171

發表發表於: Sun Oct 23, 2011 9:19 pm

黎小姐仲未搵我...洗唔洗我自己搵佢呢? Rolling Eyes
回頂端
Pauline Lam
XXX.XXX.12.5

發表發表於: Mon Oct 24, 2011 5:24 pm

Agnes b 做緊promotion ! 剛剛去訂咗個花球!紅色玫瑰!^^做埋聽日咋!
回頂端
mitsui2205
XXX.XXX.100.171

發表發表於: Mon Oct 24, 2011 7:12 pm

Pauline Lam 寫到:
Agnes b 做緊promotion ! 剛剛去訂咗個花球!紅色玫瑰!^^做埋聽日咋!
多謝你嘅消息~~不過有朋友幫我整, 所以唔洗LU~~
回頂端
mitsui2205
XXX.XXX.97.51

發表發表於: Fri Oct 28, 2011 11:48 pm

仲有一個月JA... Rolling Eyes
回頂端
~晴晴~
XXX.XXX.92.252

發表發表於: Wed Nov 09, 2011 10:30 am

仲有9日就到啦, 好緊張! 前幾日上酒樓試碟, 見到2/F個backdrop加多左塊白色布係中間, 講真. 好似怪怪地, 不過黎小姐話原來之前有新人影完相發覺好似冇左d頭髮咁, 可能係太深色, 所以先加返白色, 希望到時效果ok啦!
回頂端
mitsui2205
XXX.XXX.98.84

發表發表於: Wed Nov 09, 2011 7:41 pm

~晴晴~ 寫到:
仲有9日就到啦, 好緊張! 前幾日上酒樓試碟, 見到2/F個backdrop加多左塊白色布係中間, 講真. 好似怪怪地, 不過黎小姐話原來之前有新人影完相發覺好似冇左d頭髮咁, 可能係太深色, 所以先加返白色, 希望到時效果ok啦!

E~~原來可以上去試碟, 等我都約下小姐先...

塊白布原來咁用...@@

晴晴~~預祝你順順利利~~
回頂端
~晴晴~
XXX.XXX.92.252

發表發表於: Thu Nov 10, 2011 11:25 am

mitsui, 多謝你! 你既大日子都就到啦, 都祝你順順利利! 同埋試下隻成長片段穩陣D!! 你CALL黎小姐啦! Very Happy
回頂端
mitsui2205
XXX.XXX.98.84

發表發表於: Thu Nov 10, 2011 11:58 pm

~晴晴~ 寫到:
mitsui, 多謝你! 你既大日子都就到啦, 都祝你順順利利! 同埋試下隻成長片段穩陣D!! 你CALL黎小姐啦! Very Happy

好呀, 大家咁話~~
回頂端