發表主題 回覆文章
K.....L
XXX.XXX.10.118

發表發表於: Tue May 26, 2009 12:09 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
見到雜誌賣廣告, 係福苑集團係九龍行...係咪新場呢? 係咪未開...搵黎搵去都無人講過...你地有無人留意過li間野呢? 有無相呀?
回頂端
joeL+T
XXX.XXX.120.68

發表發表於: Fri May 29, 2009 1:40 pm

已經開左 , 上個星期去睇過個場

2樓可以擺2X圍
3樓13-14都可以包全層

佢地話有大把日子 , 如果想搵好日子可以問下呢間

不過有一點唔好
佢有2條大柱係場中間 , 係中間 ~.~
回頂端
fifi~~
XXX.XXX.128.62

發表發表於: Sun May 31, 2009 8:12 pm

我都有上去睇過, 覺得幾好!! 除左果兩條柱唔知大家重有咩意見呢??
有冇jm 問過details呀???
回頂端
pearpear
XXX.XXX.127.170

發表發表於: Sun Jun 07, 2009 6:32 pm

我琴日去expo, 都有睇過呢間...

佢有個led display board係個stage既隔離, 我睇相都覺得几靚...

價錢$4688, 佢琴日同我講如果即場confirmed, 除左價錢可以以呢個價錢hold到2011年 (我2011年先擺), 仲可以免費由鮑片upgrade到鮑魚tim, 不過我未睇過實場, 所以無confirm到呀

至於柱方面, 佢話因為擺位果度會就返條柱, 所以都唔會遮到喎...

你地可以去www.fukyuen.com睇下
回頂端
ocean518
XXX.XXX.74.247

發表發表於: Sun Jun 07, 2009 9:50 pm

我睇相都覺得佢個場好似ok, 我今日落了訂...

諗住下星期去睇下... Hope it is ok la
回頂端
nganchan
XXX.XXX.103.239

發表發表於: Wed Jun 24, 2009 12:08 am

ocean518 寫到:
我睇相都覺得佢個場好似ok, 我今日落了訂...

諗住下星期去睇下... Hope it is ok la

請問在會展時,佢有冇講有咩優惠卑你
回頂端
Twin Star baby
XXX.XXX.148.62

發表發表於: Thu Jun 25, 2009 12:40 pm

佢過聽人講就好多日子,同埋位置非常方面,都幾新~彌敦道近旺角,油麻地A1出口
回頂端
stitch1027

發表發表於: Fri Jun 26, 2009 6:07 pm

屋企人都鍾意,交通其實真係好方便,今晚上去食埋飯就決定喇..
回頂端
Twin Star baby

發表發表於: Sat Jun 27, 2009 3:58 pm

係咩.....食飯ok嘛???我都會諗住食飯睇場.........不過我有去過福苑集團旗下食過飯~都ok
回頂端
stitch1027

發表發表於: Sun Jun 28, 2009 1:22 pm

我落左訂喇~佢地野幾好食..唔錯唔錯...
所有野都ok哂~
回頂端