發表主題 回覆文章

邊度做facial好 , 準備做新娘

haha123
XXX.XXX.94.111

發表發表於: Thu Mar 12, 2009 2:52 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請問有無人做過H2O的facial 呀?
定係有無邊度做facial 好介紹?
(最好在尖沙咀/大圍)

thanks.
回頂端
豬豬............
XXX.XXX.233.202

發表發表於: Thu Mar 12, 2009 4:50 pm

我pm左你,睇下可唔可以幫你啦
回頂端
JoeBBQ
XXX.XXX.243.130

發表發表於: Thu Mar 12, 2009 5:26 pm

有人話唔洗去做facial (如周x敏), 話平時好好地照顧d皮膚就ok
我有時都有d感覺, 可能做開facial, 一唔做d 皮膚就唔多聽話; 亦有時諗, 如果以前無做過邊隻邊隻facial, 其實d皮膚會唔會無咁弱 Confused
不過, 我都係自己"諗"啫~ 有時去做facial, 俾姐仔"針"完一輪, 又好似覺得d暗粒同油脂真係"走左"咁...
好矛盾呢~

btw, facial嘅野, 我覺得要去"試"o架~
睇下d師傅嘅手勢啱唔啱你, 又要睇下佢係咪真係做得好同夠細心(第一次應該係"最好"嗰次嚟o架嘛 Cool )

慢慢搵啦~希望你做個靚靚新娘!
但如果你搵到嘅師傅係會做"針清", 記得大婚前唔好去做/早d去做, "傷口"要時間recover嘛~ 唔好大婚嗰日要勁用遮瑕膏(唔靚o架!)
祝你好運!
回頂端
Angela.M
XXX.XXX.254.170

發表發表於: Mon Mar 16, 2009 12:54 pm

我是在旺角做開facial,單次付款$300,有兩部儀器,不需要開course,針清不錯,主要是不痛不紅。希望可以給你做一個參考。
回頂端
viewth