發表主題 回覆文章

即晚派相thank you card

Pen Pen 13
XXX.XXX.80.162

發表發表於: Sat Feb 21, 2009 9:43 pm

廣告贊助 [隱藏]
我join左即晚派相,都是沒有包thank you card用來裝張4R相。我想要大約250張thank you card。今天到幾間觀塘的大型印刷點問了價錢。它們都要1000張(用光粉卡,包壓線,單面印),但是我用唔到1000張。請問有無人要去印thank you card?可以告知在那兒和幾錢嗎?

Pen Pen 13 在 Sun Oct 25, 2009 10:18 pm 作了第 1 次修改
回頂端
過客
XXX.XXX.93.236

發表發表於: Sun Feb 22, 2009 1:35 pm

Pen Pen 13 寫到:
我join左即晚派相,都是沒有包thank you card用來裝張4R相,每張thank you card要$2。我想要大約250張thank you card。今天到幾間觀塘的大型印刷點問了價錢。它們最平都要$850包1000張(用光粉卡,包壓線,單面印),但是我用唔到1000張。請問有無人要去印thank you card?可以告知在那兒和幾錢嗎?

我認識的大陸工廠都可以印到. 不過請你提供多些資料, 因為我要根據有關資料作出報價!

1) 你要求既size有幾大( 是否大過4R相少少就OK? 例如:5x7")
*4R相size是4x6"
2) 你話單面印刷, 要一張過? 還是對摺?
假如是一張過, 即是5x7", 一面是放相(有斜角坑給你"攝"相), 而另一面會印新人名字/婚期及我們design的雙鳥圖案(見圖片)

雙鳥thank you card.jpg  Filesize: 78.88 KB  瀏覽次數: 11801 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Pen Pen 13

發表發表於: Sun Feb 22, 2009 3:17 pm

1) size5x7"就OK
2) 對摺. (可看以下圖片),入面有斜角坑給你"攝"相
單面印刷即只有cover和底有字或圖案。
我可自己design cover 或用你們design的雙鳥圖案(視付價錢)

請報價:
a) 印210張
b) 印250張

請email 我。
applechan0913@hotmail.com

謝謝。

20090222220.jpg  Filesize: 107.7 KB  瀏覽次數: 11765 次
 圖片描述: 入面
20090222216.jpg  Filesize: 81.1 KB  瀏覽次數: 11765 次
 圖片描述: cover
回頂端
twinkling
XXX.XXX.77.183

發表發表於: Mon Feb 23, 2009 2:10 pm

我都要d 資料 ra , 同 pen pen 要求差唔多 , 大約要250 或 280張左右
可否pm 我大約幾錢張?
回頂端
sleepyceci
XXX.XXX.54.66

發表發表於: Mon Feb 23, 2009 3:11 pm

可以pm我有關既detail嗎?
回頂端
Sonso
XXX.XXX.243.193

發表發表於: Mon Feb 23, 2009 3:30 pm

Pls. PM the info to me, thx~
回頂端
Pen Pen 13

發表發表於: Mon Feb 23, 2009 10:09 pm

我現在問緊各印刷公司印card要幾錢。因為他們最少要印1000張,請問各位jm有沒有興趣一齊印card?
回頂端
Tracyed
XXX.XXX.253.141

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 11:59 am

我想印 300 張, 可以pm我有關既detail 嗎?
回頂端
vonny
XXX.XXX.99.128

發表發表於: Sat Feb 28, 2009 6:33 pm

我可自己design cover 或用你們design的雙鳥圖案(視付價錢)

請報價:
a) 印210張
b) 印250張

請email 我。

謝謝。

我既要求都係同 pen pen 一樣,要 about 340 張,可否 quote to me too?

pls PM or email to
stupidmum@yahoo.com.hk

thanks!!
回頂端
vonny
XXX.XXX.99.128

發表發表於: Sat Feb 28, 2009 6:34 pm

請報價:
a) 印210張
b) 印250張

請email 我。

謝謝。

我既要求都係同 pen pen 一樣,要 about 340 張,可否 quote to me too?

pls PM or email to
stupidmum@yahoo.com.hk

thanks!!
回頂端
viewth