發表主題 回覆文章
chsung
XXX.XXX.228.61

發表發表於: Thu Feb 12, 2009 10:40 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我已經影完,我d相已經放了上來啦,佢地個網都有我相,我係yuki
地中海個環境唔靚,但飛哥影出來好大好靚, 個度好麉Y,有一間房可以換衫,但當場唔會好好啦,但都可以接受
回頂端
saiman
XXX.XXX.239.103

發表發表於: Fri Feb 13, 2009 12:00 am

chsung 寫到:
我已經影完,我d相已經放了上來啦,佢地個網都有我相,我係yuki
地中海個環境唔靚,但飛哥影出來好大好靚, 個度好麉Y,有一間房可以換衫,但當場唔會好好啦,但都可以接受

Hi, Yuki,

你d相好靚呀,請問你去左邊d地方呀? Embarassed
回頂端
chsung
XXX.XXX.228.61

發表發表於: Fri Feb 13, 2009 12:18 pm

saiman 寫到:
chsung 寫到:

Hi, Yuki,

你d相好靚呀,請問你去左邊d地方呀? Embarassed

我去左惠州個花園,跟住去地中海,行去沙灘,再去室內, 我由早上9時多出車,到晚上11點多離開
回頂端
AVP
XXX.XXX.12.131

發表發表於: Fri Feb 20, 2009 10:49 pm

14/2 join their service vefry good ah.
7/3 first shooting in the national park then 25/4....

Looking forward for that ah....

Regards,
Bride Panda NN
回頂端
Janet.net
XXX.XXX.232.115

發表發表於: Sun Feb 22, 2009 1:34 pm

我都join o左佢地兩個package, 世界之窗+地中海..o黎緊3月中會影世界之窗.4月去影地中海, 好緊張呀!!!

飛哥影相ge 技術同佢地d service, 我就一d 都唔擔心,只係有d 擔心佢地化妝唔知o 唔ok, 同埋d 衫款好似唔係好多選擇,你地影相o個陣帶girdle 定nu bra 呀?

最最最擔心係春天會好多蚊,搞到無心機影呀....唔知駛唔駛帶定幾支蚊怕水由頭噴到落腳....蚊怕水唔知夠唔夠呢?

希望影得靚啦!!!
回頂端
k.k
XXX.XXX.149.78

發表發表於: Sat Feb 28, 2009 7:36 am

hi~我未影過o架,不過睇過咁多間d相呢間夠自然,所以我可能都會選擇嘅,
我都鐘意佢地影得自然同地中海個景好靚 比較特別,惠州生態團都好好咁...

Janet.net

我係一個超級惹蚊嘅人(好多男嘅都冇我咁勁),如果你驚比蚊攪事影響影相嘅話,
你不如試吓一隻叫"六神花露水"吖 ,有隻係駒蚊7小時o架,好好用,我而家自己平時都用緊,不過佢係國產貨($1x支-195ml),香港都唔係度度有...我多數返深圳時買多d擺屋企防身囉,出街就用樽仔裝囉,我太驚喇...免招毒蚊嘛..
回頂端
Sule
XXX.XXX.180.121

發表發表於: Mon Mar 02, 2009 7:40 pm

去邊度影結婚相????
關注呢方面D事有段時間L
我哋有過去二次婚展 Laughing 做功課
最尾我同未來先生就揀定二家(之前都有打算上深圳影)
就係3V同曼城
因為佢哋影出黎嘅效果都好仲意 Crying or Very sad
依家偏向曼城多D
因為佢哋有個白色果個叫咩……
希臘風格果種
如果影過嘅 J M 可否分享下效果?
見到個網站上效果係靚ya
但唔知係咪顧客影嘅都OK……?
回頂端
AVP
XXX.XXX.12.131

發表發表於: Thu Mar 05, 2009 1:23 am

Hi Hi jm,
Type in Eng coz faster...
looking forward to photo taking this weekend on sat.

Chose masalili at first and 3V but both of us haven't got too many leave days. Hence, thought took in shenzhen la.

choose 3V and "menchang" then chose "szmc" coz it's new and with photogrpher visual director whom work in Taiwan for a very long time. Checked, "fei ge" the photographer was in fact quite famous in the industry....
hairsetting may be simple but I think they got good photo on average...
At first chose "Greece feel Scene" but fei ge reccommended a vefry good route for we love lakes and bamboos
My package include "Chong Fa National Park" (bamboo forest, flower field and woods"; lake) + one indoor+ shoreline (rock coz we do not love beaches); 25/4 will be shooting in Shenzhen "Scenic of the World" share later next week la!!! (see another post topic)

Very anxious and cannot sleep!!
Wish all jm beautifu....and lots of luck on BD and thereafter!!!

Bride Panda On ONl
回頂端
cutebabb
XXX.XXX.26.195

發表發表於: Thu Mar 05, 2009 3:42 pm

HEHEHEH~~
依家多左好多hk 人去影曼城la~~
我o係上年12月影左~
你地想睇我ge相有2個方法~
1. my blog~ http://hk.myblog.yahoo.com/cutenabb/index?l=f&id=8
2. my facebook~ a/c cutenabb@hotmail.com 要say 睇曼城相我先add你地~
回頂端
cutebabb
XXX.XXX.26.195

發表發表於: Thu Mar 05, 2009 3:45 pm

Sule 寫到:
去邊度影結婚相????
關注呢方面D事有段時間L
我]有過去二次婚展 Laughing 做功課
最尾我同未來先生就揀定二家(之前都有打算上深圳影)
就係3V同曼城
因為佢]影出黎黈蘆G都好仲意 Crying or Very sad
依家偏向曼城多D
因為佢]有個白色果個叫咩……
希臘風格果種
如果影過 J M 可否分享下效果?
見到個網站上效果係靚ya
但唔知係咪顧客影鼣ΜK……?

你say 白色果個地方係 "地中海"場境 惠洲再入d~
而你o係佢地網見到果d 好多都係hk新人去影ge 相,
當中包括小妹 ~ "恩恩小姐"果個就係我~€hahah~~~
我前一個post 留左野俾你地睇ga la~~
入去睇下low~€
回頂端