發表主題 回覆文章

中環夜景(有新相呀!-p.3) - Photobyben

SO Alice
XXX.XXX.54.87

發表發表於: Sun Sep 28, 2008 5:31 pm

廣告贊助 [隱藏]
影完相一個星期啦, 但都好開心, 因為睇左幾張相之後, 辛苦都係值得既, 之前無唸過O係香港可以影到呢D STYLE同呢個FEEL, 好想影一d唔standard既婚照, 唔想要一d好standard 既post, 望落去除左一對新人唔同之外就無乜分別. 所以想搵一d會為自己度身影既photographer, o係esdlife search, 無意中見到 ar ben既website, d 相好靚, 好有style, 再上左佢個studio睇佢d production, 更喜歡!
影相o個日係熱到癲 (正正係8號風球前夕), 由朝早10點去studio化妝set頭, 12點開始o係studio影造形相, 到陽光最猛既時候去左石澳沙灘,顏色屋仔,紅磚屋,酒吧,石灘, 日落之後去左中環古堡,媒氣燈,廣告牌, 電車路影夜景到10點幾先走, 好累好累!
打風前係一滴風都無, 落到沙灘D沙熱到可以炒栗子, bf 熱到一分鐘抺3次汗! 石澳實在有好多搞笑野, 坐係路邊極速補妝同SET頭, 著住3吋high heel 行(正確D係爬)石灘, 不過當阿BEN俾D相既PREVIEW我地睇就覺好值得, 我地有時影一張相要將一個動作重覆做十幾次, 好認真, 阿BEN影到褲都濕晒, CODY負責睇車(即係焗桑拿), 阿成幫手打燈同扮風(做D飄逸效果), 好合作好有默契, 大家都熱不過大家都想影好輯相!
咁辛苦影左D相, 好想快D見到D PRODUCT!

阿EBN將我地幾張相UPLOAD左O係佢自己個BLOG
http://photobyben.blogspot.com

呢張係我地最喜歡既- dancing outside IFC~~~

BEN7210 ½Õ¾ã¤j¤p.JPG  Filesize: 210.11 KB  瀏覽次數: 15050 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

SO Alice 在 Mon Oct 13, 2008 1:59 pm 作了第 5 次修改
回頂端
"nancy"
XXX.XXX.176.124

發表發表於: Sun Sep 28, 2008 7:44 pm

張相好好feel! Smile
回頂端
SO Alice
XXX.XXX.54.87

發表發表於: Mon Sep 29, 2008 8:28 pm

Thanks! 其實無唸過可以影到咁romantic!
回頂端
Yanna
XXX.XXX.170.25

發表發表於: Mon Sep 29, 2008 10:27 pm

好靚呀....你用了幾多錢呢..個PACKAGE 又包了什麼呀 ?
回頂端
smilepotty
XXX.XXX.127.173

發表發表於: Tue Sep 30, 2008 12:42 am

wow, very beautiful. Smile Smile Smile
回頂端
tinymoon
XXX.XXX.231.224

發表發表於: Tue Sep 30, 2008 9:56 am

really nice! could you pm me the details of your pre-wedding photo package? thanks!
回頂端
小支
XXX.XXX.48.63

發表發表於: Tue Sep 30, 2008 10:30 am

Yanna 寫到:
好靚呀....你用了幾多錢呢..個PACKAGE 又包了什麼呀 ?

我都想知呀?
回頂端
SO Alice
XXX.XXX.231.134

發表發表於: Tue Sep 30, 2008 11:34 am

小支 寫到:
Yanna 寫到:

我都想知呀?

謝謝各位!! 個packaged相會全部執完俾番晒你, (我覺得揀相係好痛苦架...影得好呢又怕會用好多$買相, 不過如果影得唔好會仲唔開心) 會有3本相簿連uv(其中一本會係由佢同你design, 我同男朋友都好鍾意食野, 所以佢會o係相簿到加插呢d detail位) 仲有其他既相架等. 我覺得呢個價錢有呢個service 好抵, 亦因為覺得阿ben (同佢d幫手)真係好用心去為我地影一輯靚相, 所以o係esd留言, 當做一個支持. 可以去 www.photobyben.hk
不過如果想要多D資料可以再PM你

_BEN6992.JPG  Filesize: 21.04 KB  瀏覽次數: 15052 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 另一張好喜歡既湖景
回頂端
Gi_gi
XXX.XXX.78.102

發表發表於: Fri Oct 03, 2008 12:16 am

d 相真係影得好靚喎, 恭喜晒 Laughing
可以pm 我你join 的package 價錢嗎? 謝謝
回頂端
SO Alice
XXX.XXX.231.133

發表發表於: Fri Oct 03, 2008 5:23 pm

Gi_gi 寫到:
d 相真係影得好靚喎, 恭喜晒 Laughing
可以pm 我你join 的package 價錢嗎? 謝謝

已pm Very Happy
回頂端
viewth