發表主題 回覆文章

推介良緣證婚服務中心-張偉樑律師

常開心
XXX.XXX.176.150

發表發表於: Mon Jan 14, 2008 2:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
各位姐妹:

終於忙完結婚呢個世紀超大project,做咗人哋老婆啦,依家人哋叫我吳太,都未習慣回應。先幾日先放完假,成枱file迎接呢個新吳太。依家先得閒少少上番嚟呢條link。

首先向張偉樑律師同佢既同事鄭重的講聲多謝。因為佢地好專業,事前已經將整個證婚流程講解清楚,提點我哋邊個部份要注意什麼嘢,所有要簽既文件既copy又事先俾我地睇過,所以有晒心理準備。

當晚我哋兩個真係好忙,好多客人好晏先到,plan 咗既schedule都overrun,但係行到證婚枱個陣,心情出奇的好輕鬆,只係讀誓個陣,大家都好感動,老公同我都忍唔住落淚,讀唔度出聲。好彩張律師夠經驗,細聲的提示我們,整個證婚儀式好流暢,氣氛控制得好好。

大會司儀係由我個妹做,佢平日都幾牙刷,當眾講嘢一d都難唔到佢。但嗰晚佢係第一次做婚禮司儀,竟然好緊張。好彩張律師既司儀助手Kennis好好人,幫佢練習講稿,仲幫手搞氣氛,義務幫埋我哋做埋切餅、祝酒嗰兩part。我個牙刷妹平時都好少認衰,更少會讚人,佢都話好彩張律師主持婚禮夠經驗,又有個好助手kennis,否則個晚唔知搞成掂。

講真個日真係由朝忙到晚,腦裏面一片空白,近日同d friend ,同事傾番,佢地都讚我有眼光,揾到個咁好既張律師幫我哋證婚。

多謝張偉樑律師給我完美的婚禮。誠意向各位推介良緣證婚服務中心-張偉樑律師。

祝大家好似我一樣,常開心。
回頂端
大眼仔
XXX.XXX.79.19

發表發表於: Tue Jan 15, 2008 9:05 am

想要d資料,可唔可以pm俾我。
回頂端
coco8613
XXX.XXX.89.9

發表發表於: Wed Jan 16, 2008 11:09 am

Could your also send the information to me
ct8613@yahoo.com.hk

many thanks!
回頂端
girlala
XXX.XXX.200.50

發表發表於: Thu Jan 17, 2008 12:13 pm

我都想要d資料呀 ! 麻煩你 send 比我呀 !

girlala@gmail.com

Thx !!!!
回頂端
Garlic
XXX.XXX.102.109

發表發表於: Fri Jan 18, 2008 4:44 pm

please send the contact and price list to my email: garlic.wedding@gmail.com
Thanks
回頂端
常開心
XXX.XXX.237.131

發表發表於: Mon Jan 21, 2008 12:58 pm

大眼仔, coco8613, girlala, garlic

send 咗俾你哋la . Laughing
回頂端
藍慧
XXX.XXX.178.73

發表發表於: Mon Jan 21, 2008 5:00 pm

我想要d資料呀 ! 麻煩你 send 比我呀 ! Thanks!!!
回頂端
VinVin621
XXX.XXX.231.166

發表發表於: Mon Jan 21, 2008 5:44 pm

Could you pm the details to me? Thanks.
回頂端
常開心
XXX.XXX.176.175

發表發表於: Thu Jan 24, 2008 2:37 pm

企鵝仔、藍慧、家明、小月、VinVin621,

Send 咗俾你哋 la!希望幫到大家啦。 happy wedding。

Connie
回頂端
nigalkwok
XXX.XXX.148.140

發表發表於: Mon Jan 28, 2008 11:39 am

Could you pm the details to me? Thanks.
回頂端
viewth