發表主題 回覆文章

直接下載婚禮音樂mp3 x18首(17Jan08更新)

奀奀
XXX.XXX.24.132

發表發表於: Sat Nov 24, 2007 9:53 pm

廣告贊助 [隱藏]

全部是上網搵~都唔知幾時會死link~見到請盡快下載
因為我唔係成日update呢度~所以我只會放我有咩歌
要download同埋睇下有無新歌去我blog

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!YpnbqdiFBw4vnr7CoKiv3u._rbk-/article?mid=649

唔好意思~大家切勿留email~如果死link的話請回覆~我搵到新link會update番

1)桂河橋進行曲(操兵曲)(建議使用:上乳豬時間)
2)Perhaps_love
3)Happy Together(嘉士伯廣告)連結1 連結2(建議使用:敬酒時間)
4)Quando Quando Quando(喜力廣告)連結1 連結2(建議使用:敬酒時間)
5)A whole new world(迪士尼阿拉丁)好聽~推介
6)Heigh Ho(白雪公主,七個小矮人開工音樂)(建議使用:上乳豬時間)
7)When You Wish Upon A Star(迪士尼歌曲)連結1
8)Mickey Mouse Club March(建議使用:上乳豬時間)
9)香港小姐主題曲Un Banc, Un Arbre, Une Rue(建議使用:進場時間)
10)So Long Farewell(建議使用:送客時間)
11)Canon in D major好聽~推介
12)Dream a Little Dream of me(金莎廣告)
13)愛是不保留 林志美版本1 林志美版本2(歌詞)
14)愛是不保留(純音樂)
15)愛是不保留(婚禮版)--我信愛是恆久版本1 版本2(歌詞)
16)Unreserved Love(愛是不保留英文版)
17)Wonderful Tonight
18)My Love Will Get You Home

奀奀 在 Thu Jan 17, 2008 12:29 am 作了第 15 次修改
回頂端
wincy BB 2007
XXX.XXX.215.90

發表發表於: Sat Nov 24, 2007 11:10 pm

真是感激不盡

wincy
回頂端
KKKLIU
XXX.XXX.76.61

發表發表於: Sun Nov 25, 2007 3:28 pm

thx....好有用呀.....
回頂端
Ricky So
XXX.XXX.195.13

發表發表於: Mon Nov 26, 2007 2:44 pm

HELLO 奀奀

唔好意思,

Download 唔到呀.

可唔可以send email比我呢?

我email是rickysowk@yahoo.com.hk

MANY THANKS
回頂端
奀奀
XXX.XXX.254.40

發表發表於: Mon Nov 26, 2007 4:09 pm

Ricky So 寫到:
HELLO 奀奀

唔好意思,

Download 唔到呀.

可唔可以send email比我呢?

我email是rickysowk@yahoo.com.hk

MANY THANKS

RICKY唔該曬你先~但係唔好意思~我唔send email~我咁樣開個post都係唔想好似其他post咁留email留到好長~我已經搵到新link你再download^^
回頂端
奀奀

發表發表於: Mon Nov 26, 2007 4:39 pm

新加左幾首迪迪尼歌~去第一個post度dl啦~

A whole new world(迪士尼阿拉丁)
Heigh Ho(白雪公主,七個小矮人開工音樂)(建議使用:上乳豬時間)
When You Wish Upon A Star(迪士尼歌曲)
Mickey Mouse Club March
回頂端
奀奀
XXX.XXX.24.132

發表發表於: Tue Nov 27, 2007 8:14 pm

新加左以下兩首歌~去第一個post度dl啦~

香港小姐主題曲Un Banc, Un Arbre, Une Rue(建議使用:進場時間)
So Long Farewell(建議使用:送客時間)
回頂端
奀奀

發表發表於: Fri Nov 30, 2007 5:14 pm

加多一首Canon in D major
去第一個post度dl啦
回頂端
Saw Mo
XXX.XXX.92.64

發表發表於: Sat Dec 01, 2007 1:06 am

Thx for your share.... Very Happy
回頂端
gg55
XXX.XXX.164.20

發表發表於: Sat Dec 01, 2007 3:03 pm

好有用呀!真係吾該晒你呀!!!thxthxthx..... Very Happy
回頂端
viewth