發表主題 回覆文章

有冇人book左佐敦彌敦洒店迎囍ar?<佐敦迎人>大召集!!

思明
XXX.XXX.148.179

發表發表於: Fri Nov 28, 2008 10:11 pm

廣告贊助 [隱藏]
我23號果日都去左落訂呀,book左出年10月18號 Very Happy
回頂端
winnie1234
XXX.XXX.236.93

發表發表於: Fri Nov 28, 2008 11:04 pm

尋日終於係呢度擺完酒, 食物不過不失, 又轉左新backdrop, 有一條條小燈串, 靚左好多, 整體上算smooth, 11點到完
回頂端
小BoBo
XXX.XXX.27.68

發表發表於: Sat Nov 29, 2008 12:13 am

winnie1234 寫到:
尋日終於係呢度擺完酒, 食物不過不失, 又轉左新backdrop, 有一條條小燈串, 靚左好多, 整體上算smooth, 11點到完

Winnie,
恭喜哂,完成了,有時間的話,可否分享你婚禮的喜悅,我都想睇下新backdrop是怎樣的。

小BoBo
回頂端
小茄子
XXX.XXX.134.198

發表發表於: Sat Nov 29, 2008 11:29 am

AGNES_SN 寫到:
小茄子 寫到:
佢送埋d好似聯邦既野, 攝影優惠價, 租衫優惠價, 但係佢個9折同每席送100現金券已殺哂, 3988 如果九折都3590左右, 真係無咩邊間做到,我男朋友昨日先去旺角迎喜飲過, 都係3980每席, 佢話d野食好味過逸東酒店,上次我地去逸東飲,所有炸蟹蚶都比人咬左一啖就掉左出黎,但佢話迎喜個蟹蚶真係好好味,彈牙,經濟得黎都幾大體

小茄子,

咁你book左幾時呀?
咁而家佐敦迎囍係咪真係做緊9折呀????星期六,日都有??
如果係做緊9折你知唔知做到幾時呀??

我book左2009 8月29日星期六 , 舊菜單就係至到8月31日,所以我到時見到新菜單唔o岩都可以變返舊,個新菜單未印,出年1月先印到,我諗到期日都會有一段時間,但據我所以如果3980 係無瑤柱甫, 變成百花節瓜甫,我唔太鍾意,送既野,佢話大致上同返佢有一個拎拎丁丁4988婚宴果張一樣,大部份一樣,你可以睇下,我比左300蚊加名牌, 但佢又送返300蚊作停車場費用比你, 因為佢話無得泊車,咁我諗大家多數租3-4小 時,都無咩影響, 而家有個新出簽名布係中式,幾靚喎,可以睇下
回頂端
小茄子

發表發表於: Sat Nov 29, 2008 11:41 am

corr , 唔係簽名布 , 係簽到台 中式無之前咁良 ,同埋我唔係再同黃經理傾, 佢有個姓李既統籌同我傾, 佢話佐迎喜d佈置同菜式都係佢plan出黎,仲有一樣可以慳返, 新菜單果plan係幫你印埋帖,即係信封上客人名自己搞掂就ok,佢話張帖都係佢設計,唔係再紅色,唔記得係粉紫定白再加張磨沙紙咁既野出黎喎, 本來我都係book 2009年10月18,好似改左期, 如果唔係要同上面個子妹爭有新娘房個場,hehe
回頂端
思明
XXX.XXX.148.179

發表發表於: Sat Nov 29, 2008 4:07 pm

小茄子 寫到:
corr , 唔係簽名布 , 係簽到台 中式無之前咁良 ,同埋我唔係再同黃經理傾, 佢有個姓李既統籌同我傾, 佢話佐迎喜d佈置同菜式都係佢plan出黎,仲有一樣可以慳返, 新菜單果plan係幫你印埋帖,即係信封上客人名自己搞掂就ok,佢話張帖都係佢設計,唔係再紅色,唔記得係粉紫定白再加張磨沙紙咁既野出黎喎, 本來我都係book 2009年10月18,好似改左期, 如果唔係要同上面個子妹爭有新娘房個場,hehe

好彩你改左期咋,唔係我都book唔到,其實我之前已經book左酒樓,但果間續唔到租約,所以先再book呢間咋,我果日唔使同人爭,己經包左場啦 Very Happy
回頂端
小茄子

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 12:12 pm

佢而家都話比新娘房果邊場我,但佢話如果果日有謝師宴或彌月,尾尾果度要CUT少少比黎比人,希望到時無人訂果日啦,都少少擔心,因為比哂尾我,我行返去台都有段時間,可以靚耐D,HEHE,但係我果日會搵律師到場,我都唔知約個律師20:30定20:45好, 我真係驚半小時入唔切席
回頂端
AGNES_SN
XXX.XXX.1.110

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 12:41 pm

我想請問一下如果去睇場洗唔洗打電話上去約左個經理先呀???
仲有呢有D咩要注意呀,同埋會傾到D咩額外優惠呀咁囉
因為我打算依一兩個星期就去睇下個場,岩就BOOK埋
請指教,謝謝
回頂端
小BoBo
XXX.XXX.150.225

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 1:49 pm

AGNES_SN 寫到:
我想請問一下如果去睇場洗唔洗打電話上去約左個經理先呀???
仲有呢有D咩要注意呀,同埋會傾到D咩額外優惠呀咁囉
因為我打算依一兩個星期就去睇下個場,岩就BOOK埋
請指教,謝謝

Agnes_SN,
其實去酒樓睇場不用預先book定,不過你預先打去問下睇場個晚有無人擺酒,無人擺酒先可以入去睇場。
優惠方面,其實迎囍好多都包,都無乜好bargain。
小BoBo
回頂端
小茄子

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 1:55 pm

你唔洗預約,但你先打去問下你個BD有無人BOOK左,如有你都無謂再上啦,最好上兩三次先好落訂,佢會HOLD住架,但佢會打下比你話有人睇場,你係咪仲要咁嚇你,你話過多兩日會上黎架啦, 你星期六晚上去一次 ,因多數有人擺酒,可以順便睇下,睇下佢D佈擺,但新娘房就入唔到, 咁到第二次帶埋父母去飲下茶,搵返同你傾個經理叫佢帶你去睇埋個新娘房, 覺得OK既就落埋訂囉, 迎喜真係無咩額外優惠,我都係唯一取到既優惠係尾數埋單時比哂卡O乍
回頂端
viewth