發表主題 回覆文章
素姖
XXX.XXX.7.4

發表發表於: Fri Feb 05, 2010 9:12 am

廣告贊助 [隱藏]
thanls 寫到:
各位美人 寫到:
素姖你係唔係已經完成左婚禮啦.

係啦~ 完成左可以報告一下嗎?

終於捨得打個婚禮後記啦~~ 遲左d ,希望幫到你地..

Rin Rin, 我當晚都係38圍, 近窗個邊就行4圍, 近門就鬆少少, 一行3圍.. 因為要留返d位俾我地架花車入場~

我自己又唔覺得話係好迫好迫.... 起碼d 客人唔洗摺住黎坐... 我地敬酒, match in 都唔係左閃右避... 所以都會夠位ka la!
回頂端
McIhNeGrTrAyT
XXX.XXX.11.67

發表發表於: Fri Feb 26, 2010 5:29 pm

咁多位姊妹, 我09年12月已經完成左個婚禮, 當晚開左49圍, 分左四行,

老實講, 我開頭都擔心會好迫, 不過最後都覺得好ok,

之後試過去第二個場, 朋友擺二十幾圍, 又有柱, 感覺唔太好,

但而家呢度因為冇柱關係, 所以好多人都讚呀!!

另外真係要多謝CHERRY同徐經理, 佢地所有野都跟得好足~
回頂端
RinRin
XXX.XXX.71.62

發表發表於: Fri Mar 19, 2010 1:28 pm

素姖 寫到:
thanls 寫到:
各位美人 寫到:
素姖你係唔係已經完成左婚禮啦.

係啦~ 完成左可以報告一下嗎?

終於捨得打個婚禮後記啦~~ 遲左d ,希望幫到你地..

Rin Rin, 我當晚都係38圍, 近窗個邊就行4圍, 近門就鬆少少, 一行3圍.. 因為要留返d位俾我地架花車入場~

我自己又唔覺得話係好迫好迫.... 起碼d 客人唔洗摺住黎坐... 我地敬酒, match in 都唔係左閃右避... 所以都會夠位ka la!

我都聽到好多人讚百樂門, 我地當初的決定真係無錯呀~ 好開心, 而且真係好鍾意無柱果個感覺, 希望譚小姐唔好走啦~ 佢跟得咁好
回頂端
thanls
XXX.XXX.28.10

發表發表於: Fri May 07, 2010 3:24 pm

我都揀左百樂門擺酒, 希望到時一切都順利~~
回頂端
carol~lau
XXX.XXX.104.36

發表發表於: Mon May 10, 2010 1:44 pm

我想要d資料.要留意d咩???
回頂端
AlisaBear
XXX.XXX.175.78

發表發表於: Wed May 26, 2010 1:39 am

McIhNeGrTrAyT 寫到:
咁多位姊妹, 我09年12月已經完成左個婚禮, 當晚開左49圍, 分左四行,

之後試過去第二個場, 朋友擺二十幾圍, 又有柱, 感覺唔太好,

另外真係要多謝CHERRY同徐經理, 佢地所有野都跟得好足~

新人報到, 多多指教, 我都打算book呢度, 如果擺28圍ok嗎? 有咩要留意呢?
回頂端
lovecherry
XXX.XXX.202.66

發表發表於: Tue Jun 01, 2010 12:16 pm

我都訂左li 度呀~~請問有冇11年的姐妹都係book左百樂門 ??你地可以傾左d咩返黎呀??
回頂端
pp1214
XXX.XXX.181.1

發表發表於: Tue Jul 27, 2010 11:06 am

AlisaBear 寫到:
McIhNeGrTrAyT 寫到:

新人報到, 多多指教, 我都打算book呢度, 如果擺28圍ok嗎? 有咩要留意呢?

28圍ok....我擺41圍都無問題, 大致上無咩特別要留意.....小節位可以當日check 吓 d 咪啦, 我個陣時成日講講吓要換咪....好老土囉! 坐車進場時我放了自己個車頭公仔上去, 姊妹臨走之前都提過職員拆返比我, 結果都係無人記得拆返比我, 我要第二日出去攞返, 另外我無拋花球儀式, 最後散席後我個花球都唔知去咗邊處, 又係無人記得比返我....而我自己散席後都唔記得咁多嘢啦, 所以個花球就咁就無咗, 想拎返屋企擺多幾日都唔得啦! Crying or Very sad
回頂端
小肥咩
XXX.XXX.67.190

發表發表於: Thu Aug 19, 2010 1:14 pm

我都計劃係百樂門擺,可唔可以pm我,俾你的d plan同優惠我,等我同酒樓傾多d 優惠,thank you so much
回頂端
待嫁的少女
XXX.XXX.45.238

發表發表於: Tue Aug 31, 2010 5:24 pm

各位 JM
HK$6.5 一張囍字貼紙有冇人岩
如果要就 PM 我喇...
回頂端