發表主題 回覆文章
AANG
XXX.XXX.34.100

發表發表於: Mon May 28, 2007 3:35 pm

廣告贊助 [隱藏]
有冇人有留意過黎間快將開既酒樓呀.....
我對佢地個場都好有興趣,個floorplan同個場既相就好掂,
但唔知新光酒樓集團既食物方面掂唔掂呢?
回頂端
AANG
XXX.XXX.157.214

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 2:40 pm

我今日去睇過個場喇....好grand好靚呀,因為佢個廳係長方形無柱既,
所以一眼望晒同好闊落下,而我就最鐘意佢個台,好大同比一各般酒樓既
台係高,但係個台緊死左同唔移得的,我諗如果包唔到場的話,個台就唔可以
係正中的了,不過有一樣野好開心,就係我一路都好擔心去mega box既交
通好唔方便,但今日我走果時,原來樓下大堂有四部去不同地方既shuttle bus,
所以交通都算ok,請問有冇人同我一樣對黎個場有興趣架
回頂端
tracy.chan
XXX.XXX.250.17

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 6:40 pm

我今年年頭搵酒樓都有問過呢間呀,果陣Mega Box都未開,淨係知佢既Min charge 要 16萬,因為我圍數得廿五圍左右,包唔晒個場,最終都無揀到呢度,如果圍數夠,呢個場真係好正呀,聽講新娘房勁大,而且仲係正個stage隔離...
回頂端
mui0613
XXX.XXX.254.208

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 7:57 pm

tracy.chan 寫到:
我今年年頭搵酒樓都有問過呢間呀,果陣Mega Box都未開,淨係知佢既Min charge 要 16萬,因為我圍數得廿五圍左右,包唔晒個場,最終都無揀到呢度,如果圍數夠,呢個場真係好正呀,聽講新娘房勁大,而且仲係正個stage隔離...

我想問係咪夠16萬就可以包場,定係都要一定既圍數先可以嫁?我見佢嗰到可以擺40-50圍喎?
回頂端
Pat Wong
XXX.XXX.39.82

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 12:15 am

13萬就可以包場la..
回頂端
Pat Wong
XXX.XXX.39.82

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 12:37 am

今天booked 左 2008 年3月..有沒有人同樣book 左 ?
回頂端
Poposol
XXX.XXX.154.199

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 12:56 am

Pat Wong 寫到:

真係13萬包場? 你今日在expo 訂的? 我唔見有呢間既....?
咁有無話最少都有幾多圍先得??
回頂端
Pat Wong
XXX.XXX.229.221

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 9:07 am

Poposol 寫到:

真係13萬包場? 你今日在expo 訂的? 我唔見有呢間既....?

Yes ar..我直接去百樂門做booking..同無限幾多圍,只要total charge 13萬就可以包場
回頂端
mui0613
XXX.XXX.127.109

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 10:49 am

Poposol 寫到:

Yes ar..我直接去百樂門做booking..同無限幾多圍,只要total charge 13萬就可以包場

SURE?咁樣好容易就達到佢要求喎(13萬),咁佢咁大地方咪好浪費囉.
回頂端
AANG
XXX.XXX.34.100

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 11:10 am

其實我都係好鐘意佢個場架,不過我都係諗住要25圍到,
所以怕佢唔比我包場,但係我當日又冇問到佢包場既min. charge,
佢只係話30圍可以包場,如果真係要25圍,佢地會間場,但一間場就
唔係咁好的了,因為佢個台係fix死左,一間場個台就會偏埋一邊,
但聽你地講130k可包場的話,就好ok喇..... Laughing

請問book左場既朋友,你地bargin到d咩呀 ??
回頂端