發表主題 回覆文章
kdkd
XXX.XXX.82.25

發表發表於: Tue May 08, 2007 6:32 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請問有無人在力寶軒擺過酒? 有什麼優惠可向酒樓取??
回頂端
odie&dorgar
XXX.XXX.14.244

發表發表於: Thu Jun 14, 2007 11:14 pm

我已經於6月1日婚紗展book了08年12月力寶軒喇﹗他們給了不小優惠,但因為我要開約20席所以都怕會迫呀﹗
回頂端
EyEl
XXX.XXX.57.24

發表發表於: Tue Jun 19, 2007 11:57 am

我]都想 Book 下年2008年12月底 (約20至25圍), 環境及地點OK好方便, 不過唔知 食物質素 及 服務 如何?

昨晚去睇過現場, 服務員 Sales 招呼態度好好呀!

有何 Comment 呀?
回頂端
odie&dorgar
XXX.XXX.26.191

發表發表於: Tue Jun 19, 2007 10:02 pm

HELLO!!! EyEl. 係呀﹗我都認同他們的服務很好,那位與我接洽經理 Fanny Chan 都好有禮貌,還給了我不小優惠,送回門乳豬、橙、開席後任飲,雖然他們的價錢比一般酒樓貴小小,但我都覺得值得,因為我都好喜歡個場。
回頂端
ah Sa home
XXX.XXX.214.250

發表發表於: Sat Jun 23, 2007 10:13 am

Hello. Very Happy ..... 請問你地係08年尾可唔可以用番而家個 menu 同 price? 因我係09年年頭, 怕佢地會加價.....
回頂端
lalakiki
XXX.XXX.114.13

發表發表於: Sat Jun 23, 2007 5:08 pm

力寶軒之前新聞講話佢o地唔續租 要結業 bor Rolling Eyes ?
回頂端
odie&dorgar
XXX.XXX.163.172

發表發表於: Sat Jun 23, 2007 11:50 pm

hihi!!! 我6月1號婚紗展訂可以用現在的價錢但經理話個menu可能會有小許改動,但不會大改,我自己唸其實去飲宴通常吃的菜式都是差不多,最重要是食物好吃夠熱和服務好。但如果是09年有可能會加價o家,你一定要問清楚呀﹗你會幾時去book呀?
回頂端
ah Sa home
XXX.XXX.214.162

發表發表於: Mon Jun 25, 2007 12:32 am

odie&dorgar 寫到:
hihi!!! 我6月1號婚紗展訂可以用現在的價錢但經理話個menu可能會有小許改動,但不會大改,我自己唸其實去飲宴通常吃的菜式都是差不多,最重要是食物好吃夠熱和服務好。但如果是09年有可能會加價o家,你一定要問清楚呀﹗你會幾時去book呀?

我7月頭會去睇多次場, 因我成25圍怕好迫, 咁o岩佢地有人擺26圍, 所以會再去睇下, 如無問題應該可以 confirm , 當然睇下佢地有咩優惠比到啦, 係喎, 除左你之前提個 d, 佢仲有咩比你呀 ? 例如紅酒同 VSOP 呀...係咪都有 ? 好似仲有呫送, d 款得唔得, 你有無睇過 ?
回頂端
ah Sa home
XXX.XXX.214.162

發表發表於: Mon Jun 25, 2007 1:01 am

lalakiki 寫到:
力寶軒之前新聞講話佢o地唔續租 要結業 bor Rolling Eyes ?

佢地之前係美心, 之後開番就轉左力寶集團 lor, 不過唔知新既師傅同service 得唔得, 我都擔心, 唔知有無人係開番之後去過飲呢 ? Shocked
回頂端
odie&dorgar
XXX.XXX.236.202

發表發表於: Wed Jun 27, 2007 10:25 pm

還有紅酒(如果唔要紅酒好似可以退錢呀﹗$50一支)、橙、芝柏婚紗攝影、如果15席以上還有一席試菜送(但要係expo到book先有呀﹗)所以都係係expo訂優惠多好多呀﹗

力寶軒幾時會有酒席擺呢?我都好想去睇吓現在佈置成點呢﹗因為我考慮緊搵唔搵人做佈置呀﹗
回頂端