發表主題 回覆文章

失望而回 ~ 銅鑼灣"奇華特" - Girdle

jenny_c
XXX.XXX.64.12

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 12:25 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
收集左好多資料, 終放決定去"奇華特"買Girdle

蔡太個度好細, 又多人, 佢好急咁 service你
個日佢叫我一入試身室, 就比左個細我平時自己既 "2"cup 既Girdle 我試
跟住又話度身睇下岩 size同唔岩 size既分別
最後, 佢都係比左一個細我平時著開既size我試,
又話我著緊個 bra 好細 ......

佢當時教我好多動作, 又話點拍, 點拉, d 肉先唔走位,
但我一伸起手, d 肉就迫出黎, 都包唔晒個圍.... 我覺得細左d.,

我勁唔明囉, 跟住佢又話岩架啦, 你做岩動作先得.......... Twisted Evil
最後., 我信佢. 買左.......但出事囉 Crying or Very sad

跟住我心大心細, 好唔安心. 因為返到屋企, 跟住著到迫晒d 肉出黎
最後, 我去左"心x" 試下, 睇下係咪真.......

"心心" 個 sales 話"奇華特" 個杯根本唔岩,
佢比個平時著既杯我試, 嘩..... fit到爆呀, 仲好貼
一著就ok, 跟本唔洗做奇華特個d動作,

最後, 咁...... 我個日拿返去奇華特同佢講啦,.
蔡太首先叫我自己著, 試多次, 佢又話我唔識著, 著唔岩. 先攪到咁

[color=red]..戲肉先黎, 佢仲大大聲咁話我
話...........
"呢個size岩啦, 你著太個cup呀, 咪變愛美神囉,
仲將我指指點點, 同幫襯佢d客講,
拿..... (指住我), 佢分明著大左個杯啦, 變到個位闊晒
你就唔同啦, (指住自己個客), 著岩我既 size"
試問邊個人鐘意當眾比人指指點點呀 ?? Evil or Very Mad
[/color]

好嬲,. 最後, 佢冇換比我, 叫我返去自己試下著......打發我走....

我好失望, 勁失望.,
聽日講佢好掂, 山長水又遠去到, 又要排成點鐘
以為搵到正野, 但原來變踫釘.....

告知各位姐妹, 你地去買小心選下啦
唔好比佢大大聲攪到自己亂晒..... Evil or Very Mad
回頂端
fishymeow
XXX.XXX.86.134

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 12:40 am

Shocked 我仲諗住去睇下添
你點解決呀?另外買過個?
咁我想問心心的多少錢
回頂端
TATA
XXX.XXX.93.95

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 1:08 am

我都買咗真係怪怪地做埋d動作咁~~~我影相著咗次咋!!!

好彩我結婚唔洗著佢~~~~蔡太佢係咁同人講野~~~no good~~~

叫d姊妹唔好去買真係唔fit又唔係平 Crying or Very sad
回頂端
fish-fish
XXX.XXX.130.228

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 9:50 am

其實我之前都o係佢到買左個... 返到屋企唔識做佢d動作.. haha

仲有, 佢個girdle太厚, 我其實果日去買係為左去esdlife private sale試婚紗, 試左見薄紗的婚紗, 超靚但個girdle突左出來, 因為太厚啦...

我而家訂左件旗袍, 年華果邊要我著girdle, 我都唔知去邊度買過好... 我想要個薄的... 至少唔好穿崩先啦
回頂端
CnN08
XXX.XXX.181.240

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 10:41 am

原來佢的服務咁差. . 等我原本重心大心細想去.. 現在唔去. Twisted Evil
回頂端
jenny_c
XXX.XXX.64.55

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 12:26 pm

fishymeow 寫到:
Shocked 我仲諗住去睇下添
你點解決呀?另外買過個?
咁我想問心心的多少錢

我個日去"心心"睇左個
$3xx 囉

我諗我會返心心買囉,
起碼岩身同服務態度好先啦

我個日去試, 我都買走
個女仔都冇黑面, 仲叫我諗真屋企個係咪真係唔岩先返去買
回頂端
jenny_c

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 12:29 pm

TATA 寫到:
我都買咗真係怪怪地做埋d動作咁~~~我影相著咗次咋!!!

好彩我結婚唔洗著佢~~~~蔡太佢係咁同人講野~~~no good~~~

叫d姊妹唔好去買真係唔fit又唔係平 Crying or Very sad

我都覺得做咁多動作先ok
跟住, 一舉手就迫肉出黎
咁.........即係"夾硬黎"啦

大大聲, 同其他人講你點點點
..........簡直係"母肉" 呀 Twisted Evil
回頂端
jenny_c

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 12:31 pm

fish-fish 寫到:
其實我之前都o係佢到買左個... 返到屋企唔識做佢d動作.. haha

仲有, 佢個girdle太厚, 我其實果日去買係為左去esdlife private sale試婚紗, 試左見薄紗的婚紗, 超靚但個girdle突左出來, 因為太厚啦...
我而家訂左件旗袍, 年華果邊要我著girdle, 我都唔知去邊度買過好... 我想要個薄的... 至少唔好穿崩先啦

蔡太比個我, 都係有加厚pad架
但係, 我去心心試, 個女仔話我有肉
唔洗加 pad, 加左仲唔岩身呀....

我去心心試左, 都ok
又唔係話勁貴,.
唉, 都係要去返d專門店都買,
好失望,,,. Mad
回頂端
jenny_c

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 12:32 pm

CnN08 寫到:
原來佢的服務咁差. . 等我原本重心大心細想去.. 現在唔去. Twisted Evil

你諗下啦,
我冇屈佢, 亦都冇講多佢半句不是,
我覺得佢咁對我, 唔岩囉,
仲要"夾硬黎" 咁, 令你冇得話唔要
回頂端
mb
XXX.XXX.196.200

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 12:42 pm

I had been to this shop !!

This is a BLACK SHOP !!

I am "B cup", but she forced me to buy a "A cup",
all the "meat" being squeezed out !!
Waste my money !!

Before I already posted that this shop is bad,
but i think right now the page is very "後面" !!
That's why you did not see my posting !!

mb Evil or Very Mad
回頂端
viewth