發表主題 回覆文章

宣道會錦繡堂相片

helloLittleBB
XXX.XXX.1.189

發表發表於: Wed Apr 11, 2007 1:07 am

廣告贊助 [隱藏]
我見有姐妹問過,所以特別 upload 我教會呢相比大家參考,
特色係教堂門外廣場可擺 Reception

church2.jpg  Filesize: 131.17 KB  瀏覽次數: 7123 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
church1a.jpg  Filesize: 120.57 KB  瀏覽次數: 7123 次
church.jpg  Filesize: 117.49 KB  瀏覽次數: 7123 次

helloLittleBB 在 Wed Apr 11, 2007 4:28 pm 作了第 1 次修改
回頂端
丁丁
XXX.XXX.55.38

發表發表於: Wed Apr 11, 2007 9:01 am

嘩, 好靚呀, 多謝你分享.
回頂端
小車
XXX.XXX.4.226

發表發表於: Wed Apr 11, 2007 1:28 pm

係呀, 真係幾靚o架, 有人結婚, 我都去過o個度做過詩琴。

不過就遠左o的, 一定要book 車去。
回頂端
Raymond&Polly
XXX.XXX.49.103

發表發表於: Fri Apr 13, 2007 12:47 am

小車 寫到:
係呀, 真係幾靚o架, 有人結婚, 我都去過o個度做過詩琴。

不過就遠左o的, 一定要book 車去。

Hi 小車, 又見到你 Very Happy

我都book左錦繡堂11月25日, 不過佢地唔會咁快confirm喎 Confused

希望可以一切順利啦......
回頂端
小車
XXX.XXX.4.229

發表發表於: Fri Apr 13, 2007 4:13 pm

祝你順利。

出返o黎都好趕, 你要預好o的時間呀
回頂端
敏敏豬
XXX.XXX.52.75

發表發表於: Mon Apr 16, 2007 10:22 am

Raymond&Polly,

我big date在十月,我都想book錦繡堂呀。不過我宜家都好心大心細,因成日都好擔心太遠d賓客會唔想黎,又或者d時間好趕……你點睇呢?
回頂端
小車
XXX.XXX.4.229

發表發表於: Mon Apr 16, 2007 10:45 am

敏敏豬 寫到:
Raymond&Polly,

我big date在十月,我都想book錦繡堂呀。不過我宜家都好心大心細,因成日都好擔心太遠d賓客會唔想黎,又或者d時間好趕……你點睇呢?

答嘴先.....

睇下你o係邊擺酒, 如果你想影下相, 建議再早o的入去。

我o個陣去做詩琴, 佢地晚上在中環擺, 所以好趕, 最後新人去到酒樓都差不多6:30pm.

其實我覺得視乎你o係邊擺, 去到酒樓仲會唔會"針" 茶比親戚。
不過都有好處, 因為一車車o麗o的親戚去酒樓。

可以再偷下時間 (e.g. 行禮過程盡量簡短)
回頂端
敏敏豬
XXX.XXX.52.75

發表發表於: Mon Apr 16, 2007 1:01 pm

小車,

謝謝你的回覆,俾多o左意見等我去諗諗……我會在屯門黃金海岸遊艇會擺酒,比起你朋友應該叫近好多。我d同事、朋友都是屯門、粉嶺人,所以我不是太擔心佢地。但男友o既同事及我地屋企人,好多都是住港島及九龍,所以佢地就擔心d。我阿爸成日都覺得在黃金擺已叫好遠(對人地黎講)……如果行禮都遠就無人去……至於親戚,我估都不用花太多時間「針茶」o既……

我其實宜家book 緊中華基督教會全完堂(在荃灣的),但是在2/f的,要行條樓上…而且宜家在等消息。另外我又問過屯門有間叫「尊聖堂」,但好細好舊……佢叫我一個月內寄信再confirm……

十月我就big date啦,有少少擔心tim…
回頂端
Abbee
XXX.XXX.32.61

發表發表於: Mon Apr 16, 2007 1:09 pm

Hello,我都考慮這裡12月初,因為我住新界 Wink 不過唔係會友,無哽快批. 求主預備.
回頂端
milk~milk
XXX.XXX.188.222

發表發表於: Mon Apr 16, 2007 3:54 pm

請問呢間教堂係邊?我覺得幾靚呀!
回頂端
viewth