發表主題 回覆文章

減手臂(堅~!)

小車
XXX.XXX.4.226

發表發表於: Thu Mar 08, 2007 2:14 pm

廣告贊助 [隱藏]
我兩星期前開始減手臂, 最近男朋友也覺得我手臂firm 左, bye bye 肉收埋左, slim 左(因為佢平時好鍾意玩我舊bye bye 肉)。

不過睇你忍唔忍倒,我o係卓悅買左隻減肥辣椒 "go" (加強版),之前聽朋友講work, 就買左試,想快o的有效果睇倒,所以我用埋保鮮紙,都幾辣o架,最初真係忍唔倒,不過依家慣了。

真係work ga, 不過要忍下。
回頂端
connietam
XXX.XXX.13.168

發表發表於: Thu Mar 08, 2007 9:36 pm

小車 寫到:
我兩星期前開始減手臂, 最近男朋友也覺得我手臂firm 左, bye bye 肉收埋左, slim 左(因為佢平時好鍾意玩我舊bye bye 肉)。

不過睇你忍唔忍倒,我o係卓悅買左隻減肥辣椒 "go" (加強版),之前聽朋友講work, 就買左試,想快o的有效果睇倒,所以我用埋保鮮紙,都幾辣o架,最初真係忍唔倒,不過依家慣了。

係, 等我試下, 但係咪茶左之後用保鮮紙, 要焗幾耐呀!
回頂端
minglpc
XXX.XXX.225.45

發表發表於: Fri Mar 09, 2007 10:10 am

小車, 請問你用此product時, 手臂會否感到十分灼熱??? 會否有燙傷的可能???

many thanks!!

ming ming
回頂端
小車

發表發表於: Fri Mar 09, 2007 11:45 am

connietam 寫到:
小車 寫到:

係, 等我試下, 但係咪茶左之後用保鮮紙, 要焗幾耐呀!

我最初訂唔順, 焗半個鍾都 "met" 了, 依家憤左 (around 1hr, <--大概一個鍾所有熱都冇了, 有時已經唔熱都唔記得除) 不過記得焗完有汗, 要抹。
有張單張的, 有圖教的, 你問佢拎。
回頂端
小車

發表發表於: Fri Mar 09, 2007 11:48 am

minglpc 寫到:
小車, 請問你用此product時, 手臂會否感到十分灼熱??? 會否有燙傷的可能???

many thanks!!

ming ming

ming ming,

會, 手臂會感到灼熱。會訂唔順的(最初)。
燙傷, 到依家又冇wow, 可能慣左, 皮膚都冇異樣(我容易敏感的, 都冇)。

我最初成隻手搽, 手臂上(外方)訂唔順, 跟住我只係搽bye bye肉, 依家我成隻搽都ok.

燙傷真係唔知, 支野都有講如果有唔妥要停用。
回頂端
小車

發表發表於: Fri Mar 09, 2007 11:53 am

我下星期應該會去試堂 (Funky Dance)

希望有用啦
Very Happy
回頂端
喵子
XXX.XXX.133.130

發表發表於: Fri Mar 09, 2007 12:43 pm

支膏膏什麼品牌,幾錢喔??
回頂端
小車

發表發表於: Fri Mar 09, 2007 12:56 pm

喵子 寫到:
支膏膏什麼品牌,幾錢喔??

我買的係加強版, around $260 兩支(一pack 買的)
唔係加強版, 佢支野有個 "瘦" 字。

一係我返去影張相, 再post 上來。
回頂端
小車

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 1:25 pm

支野叫 "寶貝" 係泰國出的
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.19.157

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 3:26 pm

小車 寫到:
支野叫 "寶貝" 係泰國出的

我都用過,有心機搽係ok

不過夏天搽完真係幾熱,皮膚敏感要小心試下先 Wink
回頂端
viewth