發表主題 回覆文章
carrie~~
XXX.XXX.238.124

發表發表於: Sun Jul 13, 2008 8:57 pm

廣告贊助 [隱藏]
hi iris

哦~唔怪得之前搵唔到你啦,雖然我只係落訂時見過你一次,
但對你印象好好,又好詳細講比我地知d資料,希望你以後既事業同愛情更上一層樓啦~ Very Happy miss you~~
回頂端
Iris Chan (wedding)
XXX.XXX.33.130

發表發表於: Mon Jul 14, 2008 12:35 am

carrie~~ 寫到:
hi iris

哦~唔怪得之前搵唔到你啦,雖然我只係落訂時見過你一次,
但對你印象好好,又好詳細講比我地知d資料,希望你以後既事業同愛情更上一層樓啦~ Very Happy miss you~~

多謝你呀!你都要加油!

有咩吾清楚可以問我啦!不過可能要用PM或者e-mail。
點都好,大家一齊努力啦!
回頂端
carrie~~
XXX.XXX.238.124

發表發表於: Mon Jul 14, 2008 11:18 pm

hi iris
我仲有個問題想問,一直唔鍾意個backgrouddrose 好深紅,個地下又紅,都唔知揀咩色衫,係人地個bolg 見到(佢岩岩擺完)佢d相好暗色,我都好擔心呢個問題,又唔知點算,想轉色又好似唔得,其他佈置都好鍾意,help~~thks~ Crying or Very sad 其他人有冇甘既feeling? 有咩好提議~~ Shocked
回頂端
Iris Chan (wedding)
XXX.XXX.33.136

發表發表於: Tue Jul 15, 2008 12:01 am

hi , Carrie

其實要睇下你諗住著紅色嘅衫。如果著裙褂,可能會有少少撞色,好睇你著邊隻紅。但有時其他人會幫到你...

敬茶時,通常新郎會企入面(近backdrop)新娘企出面,面向長輩。咁樣可以格一格!

另外,通常敬酒時都會著紅色晚裝。前排D新娘子著D鮮紅色晚裝好正!撞落去又吾撞色,再加上行去敬酒,感覺好性感(欣賞角度睇 Embarassed

而其他衫就好少用到紅...

好老實呀!其實邊到擺酒都會遇到類似情況!

白色,老人家又吾係好接受,但女孩子就好鍾意!
紅色,老人家鐘意,但女孩子又覺得難揀衫...

計我話,不如試下咁樣做啦! Cool
回頂端
bb ling
XXX.XXX.173.56

發表發表於: Thu Jul 31, 2008 11:58 pm

今晚上左去傾埋d細節, 本身我以為半個鍾收埋定金就走得, 點知一傾就傾左三個鍾, 真係好詳細, 又有好多歌比我地選, 連我朋友都話, 好小酒樓好似酒店那麼細心及專業.

唔知有邊幾個姐妹係度擺酒, 有無個list.............................
回頂端
blythe
XXX.XXX.148.159

發表發表於: Sun Aug 10, 2008 9:30 am

bb ling 寫到:
今晚上左去傾埋d細節, 本身我以為半個鍾收埋定金就走得, 點知一傾就傾左三個鍾, 真係好詳細, 又有好多歌比我地選, 連我朋友都話, 好小酒樓好似酒店那麼細心及專業.

唔知有邊幾個姐妹係度擺酒, 有無個list.............................

有什麼歌可以選的?
如果又多又好的話那我們就不用找歌了
回頂端
Kathy Fish
XXX.XXX.140.231

發表發表於: Wed Sep 10, 2008 12:19 pm

iris:
我book左09年1月4日擺酒既,當日下午會o係玫瑰堂行禮,但玫瑰堂無地方比我換衫化妝! 請問彩褔一般肯唔肯下午比我用定新娘房放野同埋換衫化妝架?(我打算當日下午行禮前都訂兩張枱比d兄弟姊妹飲茶)!

有冇sis响呢度擺過酒既都share下呀?唔該晒!!! Very Happy
回頂端
C wing
XXX.XXX.124.183

發表發表於: Thu Apr 02, 2009 10:02 pm

唔知彩福現在有d咩優惠呢??
回頂端