發表主題 回覆文章
winwin
XXX.XXX.154.190

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 12:11 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    如果我去關島唔係註冊,可唔可以到o個d水晶教堂影相gar?
    另o個邊有無d影相服務,包埋化妝set頭gar?

因為我地己結婚,只係想去旅遊+影下婚紗相,但自己又唔識set頭化妝....

請大家幫幫忙,thank you!
    回頂端
    gie
    XXX.XXX.26.168

發表發表於: Tue Feb 06, 2007 4:46 pm

winwin 寫到:

因為我地己結婚,只係想去旅遊+影下婚紗相,但自己又唔識set頭化妝....

外圍就可以,入面就應該唔得lu
    回頂端
    ilovetravel
    XXX.XXX.57.50

發表發表於: Wed Feb 14, 2007 1:49 pm

gie 寫到:
    winwin 寫到:

===============================================
    Hi gie,

睇過你地在關島影的相好靚, 請問你地係參加左邊間公司?
    回頂端
    gie
    XXX.XXX.156.233

發表發表於: Sun Mar 04, 2007 2:45 pm

ilovetravel 寫到:
    gie 寫到:
    winwin 寫到:

===============================================
    Hi gie,

資料可以係度搵到 http://www.apm2006.com/guam.htm
    Laughing Laughing
    回頂端
    visitor2
    XXX.XXX.224.109

發表發表於: Tue Dec 30, 2008 10:13 pm

for more informations of Guam . email: guam177@yahoo.com
    回頂端
    CheChe75
    XXX.XXX.192.102

發表發表於: Thu Jan 22, 2009 5:45 pm

gie 寫到:
    winwin 寫到:

Hi gie,

We booked Expert Travel to Guam last month and you can contact one agent at Mongkok branch, called Joe Lam, as he's very helpful and customize your needs!
    回頂端
    珠珠2009
    XXX.XXX.162.36

發表發表於: Mon Feb 09, 2009 5:44 pm

CheChe75 寫到:
    gie 寫到:
    winwin 寫到:

Hi gie,

We booked Expert Travel to Guam last month and you can contact one agent at Mongkok branch, called Joe Lam, as he's very helpful and customize your needs!

Can you pm me?
    回頂端
    yingman
    XXX.XXX.119.201

發表發表於: Sun Aug 16, 2009 7:10 pm

Very Happy
    回頂端
    gogowent
    XXX.XXX.118.201

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 4:28 pm

winwin 寫到:

問你地係參加左邊間公司?
    回頂端
    KITEN
    XXX.XXX.187.42

發表發表於: Sat May 07, 2011 7:51 pm

都快都幾好啊~~~
    回頂端