發表主題 回覆文章
bbf
XXX.XXX.212.209

發表發表於: Sat Dec 02, 2006 4:48 pm

廣告贊助 [隱藏]
Hi goose

Can you send me the information?

Thanks

David
回頂端
Goose
XXX.XXX.252.57

發表發表於: Sun Dec 03, 2006 1:06 am

bbf 寫到:
Hi goose

Can you send me the information?

Thanks

David

Dear David

PM to you, hope it can help. Congratulations!!

Goose Very Happy
回頂端
beez127
XXX.XXX.110.70

發表發表於: Mon Dec 04, 2006 5:10 pm

hi,

我都想要律師的聯絡資料, 同收費
請mail到: beez127@yahoo.com

thanks!
回頂端
Goose
XXX.XXX.92.147

發表發表於: Mon Dec 04, 2006 11:31 pm

Hi beez127

Just emailed Anthony's contact to you. Happy Wedding!

Goose Very Happy
回頂端
bbf
XXX.XXX.212.209

發表發表於: Tue Dec 05, 2006 3:14 pm

Hi Goose

I still can't receive your info. Would you please email to my following address: davidccng@gmail.com

Thanks

David
回頂端
Goose
XXX.XXX.92.147

發表發表於: Tue Dec 05, 2006 10:20 pm

Hello bbf, sent to your email account again,please check ! Very Happy
回頂端
KLMC
XXX.XXX.161.175

發表發表於: Wed Dec 06, 2006 12:18 am

Hi, Goose

Could u pls also send me the contact details?

klmc1101@yahoo.com.hk

thanks
回頂端
星閃閃
XXX.XXX.194.217

發表發表於: Wed Dec 06, 2006 2:13 am

HEHE, 上星期6上左林律師office簽埋名, 之後就會張貼於婚姻註冊署....

林律師既service 真係good, 應該話係excellent啦, 畀左好多意見我地, 又唔會搶我地風頭, haha, 佢話始終我地先係主角, 佢會靠邊站 Laughing Laughing 畀攝影師同親友既焦點集中係我地身上, 不得不提係林律師確係young同生鬼, haha, 整個傾談過程十分愉快, 我星期6雖則已經約11點半, 但我唔知醒大遲到(遲左大半個鐘)加未訓醒佢都冇黑面, 仲全程用心講解成日註冊過程, 包括march-in前後要注意既野啦, 提醒新郎唔好行太快要就返老婆仔我啦.... 大家既企位同走位等等, 呢d好多都係我地冇注意到既

最suprise係, 佢原來準備左兩套分別中式同西式既羽毛筆、戒指枕同結婚証書套我地揀黎當日用, 冇另外收費添.... 都好彩我未得閒諗去買呢d, 買一套都要幾舊水啦, 一來又煩少樣野, 二來佢揀左個兩set都好靚, 唔知揀中式好定西式好...... 我個backdrop都係西式, 但係中式個套又好特別好靚, 唔知點揀好
回頂端
posum2007
XXX.XXX.54.55

發表發表於: Wed Dec 06, 2006 3:09 am

咁搞笑, 又準備得幾好喎
回頂端
星閃閃
XXX.XXX.194.217

發表發表於: Thu Dec 07, 2006 12:56 am

posum2007 寫到:
咁搞笑, 又準備得幾好喎

係架, 可能都young啦, 所以可以易d傾偈, 講真, 我估anthony 應該都只係30左右, 而佢又好有興趣搞婚事, 可能同佢結婚冇耐有關卦 Laughing Laughing 加上佢都做過好多次證婚, 所以我覺得佢好有經驗, 又好有熱誠, 諗到好多我地冇為意既細節, 好似之前另一個post既樓主"老朽"咁, 都好有心咁幫我地諗好多同埋畀好多意見我地, 講真, 呢排咁多野要準備都真係好易overlook好多細節, 有人提下點都好d Razz Razz
回頂端