發表主題 回覆文章
crazylove
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri Jul 19, 2019 12:20 pm

廣告贊助 [隱藏]
今年年底就係我嘅big day,真係好期待!!!
為左個日影多d靚相,我開始左好積極keep fit
同時都每個星期去左facial,希望到時皮膚靚d、白淨d
不過做左一排facial都唔覺有改善,
毛孔睇落仲係好明顯咁,膚色都係冇點白到
唔知我可以做d咩改善下呢?
回頂端
Siu_lily
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Fri Jul 19, 2019 1:37 pm

crazylove 寫到:
今年年底就係我嘅big day,真係好期待!!!
為左個日影多d靚相,我開始左好積極keep fit
同時都每個星期去左facial,希望到時皮膚靚d、白淨d
不過做左一排facial都唔覺有改善,
毛孔睇落仲係好明顯咁,膚色都係冇點白到
唔知我可以做d咩改善下呢?

飲多d水,女人水造嘛~
回頂端
GIGIwong70

發表發表於: Fri Jul 19, 2019 5:25 pm

除左做facial之外,你自己平時護膚steps都緊要
好似係一d美白、收毛孔精華都要夾埋一齊用
唔可以淨係靠做facial架~
回頂端
little babybaby

發表發表於: Tue Jul 23, 2019 11:19 am

sis有冇聽過LG Pra L面罩?最近幾hit架
我個fd話用左一個星期左右,皮膚睇落真係firm左
膚色都白淨左dd
回頂端
QQMM

發表發表於: Tue Jul 23, 2019 11:39 am

little babybaby 寫到:
sis有冇聽過LG Pra L面罩?最近幾hit架
我個fd話用左一個星期左右,皮膚睇落真係firm左
膚色都白淨左dd

咁神奇~ 但係我上網search過睇,好似都5千幾蚊
唔平wor
回頂端
kathy_cat_baby

發表發表於: Tue Jul 23, 2019 12:57 pm

我面係敏感肌試過做facial,但次次比人卒完塊面都會爆瘡,
試過次幾都係所以我cut曬d facial了,
我有用緊Pra L面罩,用後無敏感, 美白效果真係幾好
回頂端
crazylove

發表發表於: Tue Jul 23, 2019 1:35 pm

kathy_cat_baby 寫到:
我面係敏感肌試過做facial,但次次比人卒完塊面都會爆瘡,

咁其實5千幾都唔算貴姐
如果勤力日日用,即刻抵返曬啦
回頂端
幸福小司拉

發表發表於: Tue Jul 23, 2019 2:51 pm

呢部機我個化妝師朋友話佢地行內都覺得有效,
上妝前比個客用個mask膚色睇落有光澤左,上妝都貼啲
回頂端
kittychiu

發表發表於: Fri Jul 26, 2019 12:41 pm

我朋友都用緊個LED面罩,話配夾埋美白精華一齊用
出黎個美白效果仲明顯啊
回頂端
samesame

發表發表於: Fri Jul 26, 2019 4:28 pm

crazylove 寫到:

咁其實5千幾都唔算貴姐
如果勤力日日用,即刻抵返曬啦

值得投資啊 唔通等皮膚差左先黎買咩
回頂端