發表主題 回覆文章
lighter
XXX.XXX.87.222

發表發表於: Wed Oct 22, 2014 11:51 am

廣告贊助 [隱藏]
我朋友想去韓國影Pre wedding 呀, 因為佢想試下做韓國新娘,佢中意個種妝感, 清新d同自然d。有無人可以建議下邊間studio 有得成team人一齊出trip去韓國影?
回頂端
Ms. Stylist
XXX.XXX.127.109

發表發表於: Sun Oct 26, 2014 2:30 am

可以考慮Studio Wonkyu+ , 最近我都做緊好多research...原來最近佢地喺香港開埋分社,價錢同韓國總公司一樣架,連美容室都婚紗都係星級level...Staff超nice解釋好詳盡。我自己會影,不過爭在同男友夾緊請假日子。hehe Very Happy
回頂端
KITEN

發表發表於: Mon Oct 27, 2014 7:48 pm

我之前都有做下research睇下邊間出trip影pre wedding 好,
有間叫AT studio幾好呀,佢地條team都有10幾年經驗,
你係未想要呢d FEEL? 我覺得呢種feel, 好elegant 呀。

KITEN 在 Tue Oct 28, 2014 11:21 am 作了第 1 次修改
回頂端
lighter

發表發表於: Tue Oct 28, 2014 11:19 am

係呀,我個FD就係想要呢種感覺, 清新d 同柔和d,
個tone 要係soft ge, 覺得呢種感覺擺幾多年都唔怕~~haha

lighter 在 Tue Oct 28, 2014 5:45 pm 作了第 1 次修改
回頂端
KITEN

發表發表於: Tue Oct 28, 2014 11:26 am

你幾時要影呀?如果而家book,
春季仲可以去釜山影櫻花,
你有興趣,可以打去問下^^
回頂端
人小小

發表發表於: Tue Oct 28, 2014 11:44 am

好多人去韓國影pre wedding 呀~
回頂端
lukfook
XXX.XXX.196.110

發表發表於: Tue Oct 28, 2014 4:37 pm

呢張相真係好唯美呀^^
回頂端
lighter

發表發表於: Tue Oct 28, 2014 4:47 pm

咁多人讚 ge, 搞到我都即刻叫FD報呢間添XD
白色婚紗配粉紅色櫻花應該會好靚 Embarassed
回頂端
KITEN

發表發表於: Tue Oct 28, 2014 4:51 pm

無介紹錯呢,
我覺得女仔影呢種style 無得輸 Laughing Laughing
回頂端
lighter
XXX.XXX.59.227

發表發表於: Tue Oct 28, 2014 5:51 pm

KITEN 寫到:
我之前都有做下research睇下邊間出trip影pre wedding 好,
有間叫AT studio幾好呀,佢地條team都有10幾年經驗,
你係未想要呢d FEEL? 我覺得呢種feel, 好elegant 呀。

你話條team 有10年經驗? 有無助手架? 我個FD好大頭蝦, 成日唔記得e樣個樣架~
回頂端