發表主題 回覆文章
KITEN
XXX.XXX.210.193

發表發表於: Thu Jan 10, 2013 12:09 pm

廣告贊助 [隱藏]
聽人講好多人都係AT studio影完個人寫真,結婚個時再係同一間studio影埋婚紗相,由以前影到而家,因為影開就會番去再影,可能合作過既關係,感覺上會特別親切d,而且AT Studio開左好多年,好有經驗,由少女影到做左女人,好有紀念性,上次係購物展扲左AT Studio個人寫真既leaflet,真係有d想去影番輯!

68689_116423921862057_363170954_n.jpg  Filesize: 141.56 KB  瀏覽次數: 2644 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
737133_116423875195395_2018442434_o.jpg  Filesize: 141.48 KB  瀏覽次數: 2644 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
TOM~~
XXX.XXX.131.60

發表發表於: Thu Jan 10, 2013 3:12 pm

由少女影到婚紗相,真係好耐,呢間studio都有成十幾年喎!
回頂端
echoi
XXX.XXX.162.98

發表發表於: Thu Jan 10, 2013 5:54 pm

咁你打算去影個人寫真嗎?
回頂端
KITEN

發表發表於: Fri Jan 11, 2013 11:54 am

都有興趣架,呢間都十幾年,由2000年開始成立,我諗應該OK的
回頂端
beeeeee
XXX.XXX.6.89

發表發表於: Fri Jan 11, 2013 3:51 pm

個人寫真都有好多唔同主題,你想點影先?
回頂端
KITEN

發表發表於: Sat Jan 12, 2013 11:07 am

maybe係一d復古造型,我諗問清楚studio同攝影師可以點影會唔會好d,佢地應該會provide d意見
回頂端
youmiumiu
XXX.XXX.33.97

發表發表於: Fri Jan 25, 2013 9:55 am

我諗都會架~因為合作開,彼此都知道大家,而且有好嘅經驗,實會揀翻自己中意噶皆~

我都有research到一間唔錯嘅攝影公司,無論係寫真或是婚紗都一樣甘正!!!
係blog度搜索都有好多JM影過,真係唔錯
距哋喺台灣瑪莎lili,喺香港都幾出名下架,因為好多JM影過,口碑都唔錯!!!

婚紗館FB:http://www.facebook.com/masalili.photo
寫真館FB:http://www.facebook.com/masalili.mook
回頂端