發表主題 回覆文章
winwin:)
XXX.XXX.96.229

發表發表於: Fri Nov 11, 2011 5:01 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我想問下擺3 樓既話係點樣上去?
一定要行經一樓同二樓嗎?
有無lift 直上3樓??
回頂端
mitsui2205
XXX.XXX.98.84

發表發表於: Sun Nov 13, 2011 8:18 pm

winwin:) 寫到:

好似冇LIFT直上的~
回頂端
Fedora
XXX.XXX.18.90

發表發表於: Mon Nov 14, 2011 6:49 pm

mitsui2205, 晴晴加油呀, 要享受你們的大日子...

等了一個月, 終於拿到相啦, 我之前有點擔心酒樓的燈光影出黎會暗, 因為d燈常常轉顏色, 但影出黎既效果好好...同埋記得呢度有JM用純美新娘, 我係用小寶+membo, 2個都好好, 果然係鎮店之寶, 相片同影片都捕捉到賓客同我地最開心既一面, 影到個個都四萬咁口, 真係值得推介 Very Happy
回頂端
Fedora
XXX.XXX.18.90

發表發表於: Mon Nov 14, 2011 6:52 pm

有呀, 不過係貨lift, 地面濕滑, 要在隔離building度搭的...
回頂端
mitsui2205

發表發表於: Tue Nov 15, 2011 12:00 am

Fedora 寫到:
mitsui2205, 晴晴加油呀, 要享受你們的大日子...

等了一個月, 終於拿到相啦, 我之前有點擔心酒樓的燈光影出黎會暗, 因為d燈常常轉顏色, 但影出黎既效果好好...同埋記得呢度有JM用純美新娘, 我係用小寶+membo, 2個都好好, 果然係鎮店之寶, 相片同影片都捕捉到賓客同我地最開心既一面, 影到個個都四萬咁口, 真係值得推介 Very Happy

多謝FEDORA~~我都係小寶+MEMBO~~有你咁講, 我好放心啦~~
回頂端

發表發表於: Tue Nov 15, 2011 12:44 pm

Fedora 寫到:

有呀, 不過係貨lift, 地面濕滑, 要在隔離building度搭的...

咁要行經一樓同二樓會唔會好唔方便??
如果二樓都有婚宴咪好混亂?
回頂端
mitsui2205

發表發表於: Wed Nov 16, 2011 7:47 am

Fedora 寫到:

二樓如果有婚宴, 佢哋會有到頂嘅板分開...

我反而想知...散席時...扶手電梯會否改向下行呢?
回頂端
mitsui2205

發表發表於: Wed Nov 16, 2011 11:59 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

求:2011-11-11酒席
戀照沖繩大募集!贏WATABE沖繩海外婚禮蜜月遊
日日送上Surprize!優惠益新人
Last Call !! 投選至愛「新婚生活易大賞2010」最後召集!
金都國宴的顧客評語

更多»
<--點解會咁GE?

回覆唔得...但引用又得...
回頂端

發表發表於: Thu Nov 17, 2011 10:14 am

mitsui2205 寫到:
Fedora 寫到:

二樓如果有婚宴, 佢哋會有到頂嘅板分開...

我反而想知...散席時...扶手電梯會否改向下行呢?

咦.. 又係喎.......!!!
回頂端
mitsui2205

發表發表於: Thu Nov 17, 2011 10:28 pm

唔知點解呢條THREAD會鎖咗~~
麻煩各位去下面條新THREAD繼續傾~~

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?p=7712082#771...
回頂端