發表主題 回覆文章
lovmaine
XXX.XXX.128.251

發表發表於: Thu Oct 14, 2010 9:36 am

廣告贊助 [隱藏]
Can you please PM Vivian's detail to me, thanks
回頂端
fing202
XXX.XXX.115.75

發表發表於: Tue Oct 19, 2010 1:23 pm

我教會姊妹Vivian是一位擁有多年經驗嘅專業新娘化妝及髮型師,佢好好0架!
佢化D妝好自然,價錢又合理,公司環境更是比客人一種好舒適嘅感覺,
除自己帶來的親朋,基本上唔會有人阻擾你試妝,試完每一個妝仲會幫您影埋相,即場就知效果得唔得一D都唔求其,佢哋服務態度又有禮又認真!
因為我聽返自己D姊妹親身試過都是咁讚佢!
各位有興趣我可以pm 佢資料比大家!
回頂端
fing202
XXX.XXX.185.220

發表發表於: Tue Oct 26, 2010 3:52 pm

我教會姊妹Vivian是一位擁有多年經驗嘅專業新娘化妝及髮型師,佢好好0架!
佢化D妝好自然,價錢又合理,公司環境更是比客人一種好舒適嘅感覺,
除自己帶來的親朋,基本上唔會有人阻擾你試妝,試完每一個妝仲會幫您影埋相,即場就知效果得唔得一D都唔求其,佢哋服務態度又有禮又認真!
因為我聽返自己D姊妹親身試過都是咁讚佢! 佢公司更有埋婚禮攝錄服務架!
新娘化妝及婚禮攝錄一次過攪掂啦!!!
回頂端
fing202
XXX.XXX.185.220

發表發表於: Wed Oct 27, 2010 11:06 pm

Blue Bunny
您要化妝師的資料已經pm比您啦!
希望我姊妹幫到您啦!
祝您婚姻美滿!
回頂端
fing202
XXX.XXX.144.18

發表發表於: Sat Oct 30, 2010 2:14 pm

didicat
我已經通知BY FAITH 新娘造型師的Vivian找你,
佢哋有新娘化妝加婚禮攝錄一站式服務0架!請你留意下啦!
希望我呢位姊妹會幫到你呀!願主祝福你婚姻幸福同快樂!
回頂端
fing202
XXX.XXX.133.154

發表發表於: Wed Nov 03, 2010 10:28 pm

因為我聽返自己D姊妹親身試過都是咁讚佢! 佢公司更有埋婚禮攝錄服務架!
回頂端
fing202
XXX.XXX.133.154

發表發表於: Fri Nov 05, 2010 2:07 pm

回頂端
人小小
XXX.XXX.219.206

發表發表於: Sun Nov 07, 2010 12:28 am

可以pm給我資料嗎?
回頂端
fing202
XXX.XXX.246.187

發表發表於: Wed Nov 10, 2010 3:46 pm

回頂端
fing202
XXX.XXX.246.187

發表發表於: Wed Nov 17, 2010 9:50 pm

回頂端