發表主題 回覆文章
流水晶
XXX.XXX.200.39

發表發表於: Sun Sep 19, 2010 4:27 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
想問下佢有冇BLOG or 相之類可以睇睇呀?
PM Pls...
回頂端
vv子
XXX.XXX.82.128

發表發表於: Wed Nov 24, 2010 4:48 pm

Pls pm the details and pricelist to me. Thanks~
回頂端
牛黃妹
XXX.XXX.230.230

發表發表於: Thu Nov 25, 2010 5:35 pm

Pls send the info to me....thanks!
yvonnewong0110@yahoo.com.hk
回頂端
小朋友咪咪
XXX.XXX.21.47

發表發表於: Mon Nov 29, 2010 5:54 pm

Happy- Apple 寫到:
前日終於都試完esd朋友介紹的一位化妝師了。

起初因為佢地太便宜而有少少擔心究竟係未真係掂...

但老公話試下無彷, 最多都係蝕300蚊試妝費者...咁就試左..

化妝師阿ling好細心囉, 又nice又好傾, 傾傾下原來佢係基督徒, 仲同左幾個基督教朋友攪左依間婚禮服務公司。

唔知點解, 佢一路化我既時間, 我覺得自己好幸福, 可能佢真係太nice掛~..

大家女人最重要係d咩? 就係想服務你果個有禮貌同有善者, 阿ling就有齊哂lo...

轉左幾過妝, 我同老公都好滿意, 所以就當晚落埋訂決定結婚果日用佢了!

真係good~~~

hehe, 佢叫我介紹下佢比d朋友仔, 我就好快應承左佢..

咁我都想守諾言既, 我已經介紹左比我阿妹同一個朋友...

希望佢既生意可以越來越多, 因為我相信好人一定有好報的!

plz pm me.......

uirtff12@hotmail.com
回頂端
nathalie
XXX.XXX.54.240

發表發表於: Mon Nov 29, 2010 11:35 pm

can you send me more details??
nathalie_kung@yahoo.com.hk
回頂端
mmtt
XXX.XXX.138.242

發表發表於: Tue Nov 30, 2010 1:22 pm

pm me plz
回頂端
Cathy2000
XXX.XXX.0.135

發表發表於: Thu Dec 02, 2010 11:50 pm

可否PM比資料我呀!
回頂端
hold99
XXX.XXX.27.176

發表發表於: Fri Dec 03, 2010 1:27 pm

Happy- Apple 寫到:
前日終於都試完esd朋友介紹的一位化妝師了。

起初因為佢地太便宜而有少少擔心究竟係未真係掂...

但老公話試下無彷, 最多都係蝕300蚊試妝費者...咁就試左..

化妝師阿ling好細心囉, 又nice又好傾, 傾傾下原來佢係基督徒, 仲同左幾個基督教朋友攪左依間婚禮服務公司。

唔知點解, 佢一路化我既時間, 我覺得自己好幸福, 可能佢真係太nice掛~..

大家女人最重要係d咩? 就係想服務你果個有禮貌同有善者, 阿ling就有齊哂lo...

轉左幾過妝, 我同老公都好滿意, 所以就當晚落埋訂決定結婚果日用佢了!

真係good~~~

hehe, 佢叫我介紹下佢比d朋友仔, 我就好快應承左佢..

咁我都想守諾言既, 我已經介紹左比我阿妹同一個朋友...

希望佢既生意可以越來越多, 因為我相信好人一定有好報的!

Can you also PM me the details? Thanks!

hifod999@hotmail.com
回頂端
豬薰
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Fri Dec 03, 2010 2:04 pm

好呀, 我去試
回頂端
daisuki
XXX.XXX.150.236

發表發表於: Sun Dec 05, 2010 2:04 am

can u pm me the details
ckchristy@gmail.com
回頂端