發表主題 回覆文章

The One-迎

piglet020203
XXX.XXX.101.51

發表發表於: Mon Sep 20, 2010 12:37 am

廣告贊助 [隱藏]
昨天去了參觀,發現有幾圍的椅子是不同的,好肉酸,各位如果訂廿二圍以上請注意.
回頂端
kentcck
XXX.XXX.76.109

發表發表於: Tue Sep 21, 2010 5:10 pm

[quote="piglet020203"]昨天去了參觀,發現有幾圍的椅子是不同的,好肉酸,各位如果訂廿二圍以上請注意.[/quote]

咁靚景既場, 若果D 椅子唔靚, 好唔得喎. 其實想個場似番個 GRAND 既場, 何不加個椅套呢? 而家連一般酒家都有椅套, 點解"迎"想行GRAND 既路線, 又唔用椅套呢?

chair_cover.jpg  Filesize: 53.29 KB  瀏覽次數: 7485 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
mic0409
XXX.XXX.57.51

發表發表於: Sun Oct 03, 2010 11:37 pm

Could u send pm to me for the relevant min charge & package details? pls help with thanks!
回頂端
nivlac
XXX.XXX.63.40

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 11:36 am

snowchan1982 寫到:
pm你啦...

可以pm 埋d 資料俾我嘛???
many thx~
回頂端
Wanen
XXX.XXX.252.142

發表發表於: Wed Oct 20, 2010 5:09 pm

Could you please email your package price for me?
wanen2006@hotmail.com

Thanks a lot!
回頂端
Kim115
XXX.XXX.137.118

發表發表於: Thu Oct 21, 2010 7:32 pm

我都BOOK左"迎"呀, 個經理唔錯架, 好多嘢可以傾, 佢會儘量安排. 而家個場好新, D椅唔用椅套都好新好modern. 我12年先結婚, 經理話到時有椅套會包埋. 仲有呀, 之前有jm post個椅套的相好似唔係"迎"度影?? "迎"個場樓底好高, 有全海景的. 不得不讚係佢個立體backdrop, 不同顏色的射燈打落去個backdrop就唔同色, 可以襯唔同顏色的晚裝影相!
回頂端
tabo chan
XXX.XXX.101.225

發表發表於: Sun Oct 31, 2010 11:46 am

Kim115 寫到:
我都BOOK左"迎"呀, 個經理唔錯架, 好多嘢可以傾, 佢會儘量安排. 而家個場好新, D椅唔用椅套都好新好modern. 我12年先結婚, 經理話到時有椅套會包埋. 仲有呀, 之前有jm post個椅套的相好似唔係"迎"度影?? "迎"個場樓底好高, 有全海景的. 不得不讚係佢個立體backdrop, 不同顏色的射燈打落去個backdrop就唔同色, 可以襯唔同顏色的晚裝影相!

hi...你好..我都想book 迎呀!!!可否send D資料比我呀??thank you
回頂端
Kim115
XXX.XXX.137.118

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 12:29 am

甘岩我今晚帶左媽咪去"迎"睇下個場, book左場地都未帶佢去過.媽咪都好鍾意"迎", 最岩係擺20圍或以下包場就好寬敞. 我見到"迎"加左價, 換左MENUE啦. 價錢由$68XX起, 唔食翅平幾佰蚊一圍. 雖然免加一茶介, 但不包酒水. 我之前早兩個月book平d既, 又可以包場, 或者你去婚宴展有多d優惠, 特別係酒水方面應該有得傾...
回頂端
tabo chan
XXX.XXX.212.75

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 9:51 am

Kim115 寫到:
甘岩我今晚帶左媽咪去"迎"睇下個場, book左場地都未帶佢去過.媽咪都好鍾意"迎", 最岩係擺20圍或以下包場就好寬敞. 我見到"迎"加左價, 換左MENUE啦. 價錢由$68XX起, 唔食翅平幾佰蚊一圍. 雖然免加一茶介, 但不包酒水. 我之前早兩個月book平d既, 又可以包場, 或者你去婚宴展有多d優惠, 特別係酒水方面應該有得傾...

thank you Smile
回頂端
FunnyCC
XXX.XXX.35.226

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 4:12 pm

我都book左明年十月呀, 但依家已經加左價, Shocked 咁到時喺用我當時book 既menu 價錢, 定喺要用番佢新既價錢? 如果用新, 咪好唔低囉, 變相比人加左價, 因為我只喺諗住用min charge 去計算到底擺幾多圍咋 Crying or Very sad
回頂端
viewth