發表主題 回覆文章
littlejl
XXX.XXX.132.139

發表發表於: Tue Feb 24, 2009 11:52 am

廣告贊助 [隱藏]
littlejl 寫到:
各位姐妹: 有冇人可以分享下會所D相呀? 因為我都有興趣係呢度擺酒...想先賭為快...TKS! Very Happy Very Happy

push push push
回頂端
萬千寵愛在BB
XXX.XXX.26.123

發表發表於: Tue Feb 24, 2009 10:21 pm

各位姐妹: 有冇人可以分享下會所D相呀? 因為我都有興趣係呢度擺酒...想先賭為快...TKS! Very Happy Very Happy

Hi~ Little JL

雖然係兩年前
但都參考下啦~

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=117895&...

BB
回頂端
fion(3)
XXX.XXX.245.8

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 7:41 am

我今年4月結婚,我係係沙田馬會擺架,尋晚先收到馬會電話,話隻馬唔舒服,唔可以影馬車相,佢地話得一隻馬0岩影,佢唔舒服就影唔到,有無人同我一樣BOOK左影馬車相架?

我好唔開心呀!

我上個星期先加左2000,將化妝師轉做全日,就係方便影相,我仲租左三件婚紗,一件MARCH IN,一件影馬車相,一件註冊!

有無人係跑馬地擺酒,都BOOK左馬車相架?
回頂端
littlejl

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 11:36 am

萬千寵愛在BB 寫到:

Hi~ Little JL

雖然係兩年前
但都參考下啦~

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=117895&...

BB

Thank you 萬千寵愛在BB Very Happy Very Happy
好靚喔...介唔介意話俾我整左幾錢呀?
回頂端
littlejl

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 11:37 am

fion(3) 寫到:
我今年4月結婚,我係係沙田馬會擺架,尋晚先收到馬會電話,話隻馬唔舒服,唔可以影馬車相,佢地話得一隻馬0岩影,佢唔舒服就影唔到,有無人同我一樣BOOK左影馬車相架?

我好唔開心呀!

我上個星期先加左2000,將化妝師轉做全日,就係方便影相,我仲租左三件婚紗,一件MARCH IN,一件影馬車相,一件註冊!

ha????!!!! 咁咪"sai"左件婚紗囉.....
回頂端
fion(3)
XXX.XXX.245.25

發表發表於: Wed Feb 25, 2009 3:52 pm

fion(3) 寫到:

我好唔開心呀!

ha????!!!! 咁咪"sai"左件婚紗囉.....

係啦,我都唔知點算?有無人同我既CASE一樣,都係BOOK左馬車影相呢?
回頂端
G&R
XXX.XXX.168.39

發表發表於: Tue Jul 21, 2009 1:52 am

有無jm同我一樣都會在happy valley clubhouse 擺酒?
回頂端
Siu Fun
XXX.XXX.188.114

發表發表於: Fri Aug 07, 2009 5:02 pm

G&R 寫到:
有無jm同我一樣都會在happy valley clubhouse 擺酒?

G&R,
我打算BOOK出年, 你BIG DAY幾時呀?
回頂端
tareworker
XXX.XXX.134.191

發表發表於: Tue Aug 25, 2009 12:37 am

大家好,

我同男朋友現在正搜集有關 buffet lunch 的資料, 預計日子是2010年11/12月. 想請問有冇姊妹在跑馬地搞過buffet lunch? 食lunch 之前我地打算o係埸做埋註冊, 唔知大家有冇野可以share 呢?

場地和食物方面ok嗎?

謝謝~
回頂端