發表主題 回覆文章
moni_yee
XXX.XXX.182.63

發表發表於: Tue Nov 18, 2008 1:51 pm

廣告贊助 [隱藏]
Ivan, pls e-mail the details to me, Thanks.
moni_yee@yahoo.com.hk
回頂端
Ivan
XXX.XXX.108.138

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 1:11 pm

kt.chu 寫到:
thanks Ivan,咁我就靠晒你地喇 Razz

kt.chu,

ok,請你好放心咁將個證婚儀式交畀我哋喇 Very Happy
回頂端
Ivan

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 1:12 pm

doscut 寫到:
hi would you pm me or email info thx.
chundoscut@yahoo.com.hk

doscut,

我啱啱e-mail咗我哋o既服務簡介畀你,裡面包括我哋o既服務特色、程序、道具相片同埋收費等資料。另外,除咗羽毛筆、介指枕、結婚證書套呢d基本嘢我哋必包之外,我哋仲有一個佈置證婚枱o既package,我都同時e-mail咗d相片畀你參考。

如果收唔到我e-mail的話,就再留言或者pm畀我,我會再send多次畀你。

最後,除咗證婚o既問題可以問我哋之外,如果你遇到d有關籌備婚宴o既問題,亦都可以打電話畀我哋,我哋會盡快同埋盡力去解答你,希望可以o係呢度幫到你哋喇。

Ivan
回頂端
Ivan

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 1:12 pm

moni_yee 寫到:
Ivan, pls e-mail the details to me, Thanks.
moni_yee@yahoo.com.hk

moni_yee,

我啱啱e-mail咗我哋o既服務簡介畀你,裡面包括我哋o既服務特色、程序、道具相片同埋收費等資料。另外,除咗羽毛筆、介指枕、結婚證書套呢d基本嘢我哋必包之外,我哋仲有一個佈置證婚枱o既package,我都同時e-mail咗d相片畀你參考。

如果收唔到我e-mail的話,就再留言或者pm畀我,我會再send多次畀你。

最後,除咗證婚o既問題可以問我哋之外,如果你遇到d有關籌備婚宴o既問題,亦都可以打電話畀我哋,我哋會盡快同埋盡力去解答你,希望可以o係呢度幫到你哋喇。

Ivan
回頂端
bn_chau
XXX.XXX.227.198

發表發表於: Fri Nov 21, 2008 3:41 pm

please send info to me.
回頂端
Ivan

發表發表於: Mon Nov 24, 2008 12:29 pm

bn_chau 寫到:
please send info to me.

bn_chau,

因為pm send唔到attachment,所以我send唔到我哋o既服務簡介畀你。麻煩你留個e-mail畀我吖,我再經e-mail send畀你,不便之處,敬請見諒。

另外,除咗證婚o既問題可以問我哋之外,如果你遇到d有關籌備婚宴o既問題,亦都可以打電話畀我哋,我哋會盡快同埋盡力去解答你,希望可以o係呢度幫到你哋喇。

Ivan
回頂端
ms.tintin
XXX.XXX.27.15

發表發表於: Wed Nov 26, 2008 9:58 am

ivan:

我都想找黃律師做證婚人,請send d資料給我,謝謝 Surprised

tin
回頂端
Ivan

發表發表於: Thu Nov 27, 2008 12:51 pm

ms.tintin 寫到:
ivan:

我都想找黃律師做證婚人,請send d資料給我,謝謝 Surprised

tin

ms.tintin,

因為pm send唔到attachment,所以我send唔到我哋o既服務簡介畀你。麻煩你留個e-mail畀我吖,我再經e-mail send畀你,不便之處,敬請見諒。

另外,除咗證婚o既問題可以問我哋之外,如果你遇到d有關籌備婚宴o既問題,亦都可以打電話畀我哋,我哋會盡快同埋盡力去解答你,希望可以o係呢度幫到你哋喇。

Ivan
回頂端
心急mm
XXX.XXX.238.130

發表發表於: Thu Nov 27, 2008 3:24 pm

麻煩你send 資料比我, ths a lot
karentsui0612@yahoo.com.hk
lmcmandy@yahoo.com.hk
回頂端
Ivan

發表發表於: Thu Nov 27, 2008 3:28 pm

心急mm 寫到:
麻煩你send 資料比我, ths a lot
karentsui0612@yahoo.com.hk
lmcmandy@yahoo.com.hk

心急mm,

Ivan
回頂端