發表主題 回覆文章
siu p
XXX.XXX.0.82

發表發表於: Fri Dec 23, 2005 7:07 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    有冇人去過? 有什麼好玩?

我參加了下星期浮羅交怡5天團, 但有兩天是自由活動, 有什麼值得推介?

Thank You
    回頂端
    ykaeli
    XXX.XXX.248.66

發表發表於: Sun Mar 05, 2006 10:41 pm

hihi..
    你好。。
    我是馬來西亞人。。不知你會不會接受我的意見。。
    若你是喜歡海的話。。
    那裡是不錯的。。但不需呆在那裡那麼多天。。
    大概兩三天就夠了。。
    試一試道地的海鮮,是不錯的。。
    在那裡的話,對我們來說煙酒是最便宜的。。
    酒比礦泉水還便宜因為是免稅的。。
    所以你不防可以買多一點。。
    還有什麼疑問可以問我。。javascript:emoticon('Very Happy')
    回頂端
    cherrycherry
    XXX.XXX.191.65

發表發表於: Tue Mar 07, 2006 9:38 pm

ykaeli 寫到:
    hihi..
    你好。。
    我是馬來西亞人。。不知你會不會接受我的意見。。
    若你是喜歡海的話。。
    那裡是不錯的。。但不需呆在那裡那麼多天。。
    大概兩三天就夠了。。
    試一試道地的海鮮,是不錯的。。
    在那裡的話,對我們來說煙酒是最便宜的。。
    酒比礦泉水還便宜因為是免稅的。。
    所以你不防可以買多一點。。
    還有什麼疑問可以問我。。javascript:emoticon('Very Happy')

YKAELI,

我想問如果去浮羅交怡,
    係唔係應該選擇D浮羅交怡+吉隆坡5天?
    因為我年尾都想去浮羅交怡玩吓,
    唔知有咩好玩呢?我想住水中屋呀~
    如果自遊行又ok嗎?交通方便嗎?
    治安如何?
    回頂端
    Dung
    XXX.XXX.227.243

發表發表於: Thu Mar 27, 2008 1:08 pm

I'm going to KL in mid June for 5 days, any suggestion to go as i know it may be a waste to just stay in KL for 5 days, but our hotel is in KL for the whole trip.

janet_chan2001@yahoo.com
    回頂端
    Ekila
    XXX.XXX.81.136

發表發表於: Mon Jun 16, 2008 2:49 pm

siu p 寫到:

我參加了下星期浮羅交怡5天團, 但有兩天是自由活動, 有什麼值得推介?

Thank You

兩天是自由活動, 導遊會suggest你去邊度玩......唔西自己諗....
    回頂端
    yoshiyun8
    XXX.XXX.226.151

發表發表於: Sun Oct 05, 2008 9:50 pm

我都想12月尾去浮羅交怡 , 見到永安有5日4夜獨家團住水上屋 , 但係依家仲煩緊究竟最尾一日去檳城定去吉隆坡好 !!

請問有朋友去過嗎 ? 始終得一日, 只有是但揀一個地方, 邊個地方值得去呢 ?
    回頂端
    catsweet18
    XXX.XXX.48.139

發表發表於: Tue Nov 18, 2008 10:39 am

Ekila 寫到:
    siu p 寫到:

Thank You

兩天是自由活動, 導遊會suggest你去邊度玩......唔西自己諗....

其實跟團,還是自由行會較便宜呢?
    回頂端
    pekk
    XXX.XXX.188.224

發表發表於: Tue Jan 13, 2009 11:40 am

我都係去Langkawi呀, 而家諗緊酒店, 你地知唔知邊間好?
    我心目中有 Langkawai Lagoon, Sheraton Langkawi Beach 同 Berjaya Langkawi Beach Resort

any idea??
    回頂端
    DH7
    XXX.XXX.122.144

發表發表於: Tue Dec 08, 2009 10:31 pm

水上屋真係好靚呀~
    不過好似好貴...
    回頂端
    amy_kit
    XXX.XXX.232.45

發表發表於: Sat Jan 02, 2010 10:22 am

我12/2出發去浮羅交怡啦...^^
    回頂端