發表主題 回覆文章

旅行結婚邊間agency好

akiyuki
XXX.XXX.9.179

發表發表於: Sat Aug 30, 2008 10:57 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請問有無人曾經搞過Wedding Abroad旅行結婚, 佢地搞婚禮搞成點? 結婚相影得ok唔ok ? 拍攝婚禮過程拍得好唔好? 服務好唔好? 有沒投訴?

另外小女打算去關島or峇里島旅行結婚, 請問這兩個地方邊度靚d? for 結婚邊度會比較好d ? 邊度值得去? 煩請大家比下意見, thanks
回頂端
秋雲
XXX.XXX.92.146

發表發表於: Tue Sep 02, 2008 1:44 pm

akiyuki 寫到:
請問有無人曾經搞過Wedding Abroad旅行結婚, 佢地搞婚禮搞成點? 結婚相影得ok唔ok ? 拍攝婚禮過程拍得好唔好? 服務好唔好? 有沒投訴?

另外小女打算去關島or峇里島旅行結婚, 請問這兩個地方邊度靚d? for 結婚邊度會比較好d ? 邊度值得去? 煩請大家比下意見, thanks

我join左 wa 出年2月同老公起bali結婚,0的staff followup得幾好ar...0的女仔個個都幾nice...聽佢地講拍攝系由你pre-wedding 到行禮再到影外景,總之就跟你三個鍾啦,不過我upgade左鬼佬影相,因為感覺靚0的同效果幾好..

遲0的我就上佢地office 造婚紗,好好好期待呢 Embarassed kaka

希望可以幫到你啦.. Very Happy
回頂端
KIT_MAN
XXX.XXX.96.76

發表發表於: Wed Sep 03, 2008 1:58 pm

Hi..我都係 book 左 WA. 我係 3 月去 BALI, 係呢, 你 BOOK 左邊間 chapel 呀? 我 book 左 infinity. 不過依家攝音呀, dvd 拍攝我都未定. 你有無再加到影相到 6 個鐘呀 ?
回頂端
akiyuki
XXX.XXX.97.74

發表發表於: Thu Sep 04, 2008 12:01 am

秋雲 寫到:
akiyuki 寫到:

我join左 wa 出年2月同老公起bali結婚,0的staff followup得幾好ar...0的女仔個個都幾nice...聽佢地講拍攝系由你pre-wedding 到行禮再到影外景,總之就跟你三個鍾啦,不過我upgade左鬼佬影相,因為感覺靚0的同效果幾好..

遲0的我就上佢地office 造婚紗,好好好期待呢 Embarassed kaka

希望可以幫到你啦.. Very Happy

多謝你的回覆, 我如果選擇左去關島, 本來都唸住同你地一樣join WA, 我都上過去幾次d staff 真係幾nice嫁, 但係佢地關島d chapel 唔係好得, 所以我最後join左GW
回頂端
viewth