發表主題 回覆文章
ha ha ha
XXX.XXX.82.18

發表發表於: Fri Mar 21, 2008 5:52 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
彩雲軒係向TST新港中心,麻麻地
回頂端
vavava
XXX.XXX.142.37

發表發表於: Fri Mar 21, 2008 9:57 pm

我同意, 話說今個月我個fd擺酒, 音響細聲不在話下, 個screen又細, 得一個plasma唔夠睇, 最犀利既就係頭四道菜20分鐘就上晒, 4個字4道菜, 好似趕收工咁. 仲搞笑就係d阿姐話佢隻手唔夠長, 叫d客人自己斟汽水, 比我同枱個fd一罐一罐自己斟!! Evil or Very Mad 我同我個fd手上夾緊隻蟹拑都未食晒, 個阿姐已經收左我地隻碟, 我個fd仲鬧個阿姐睇唔到我地食緊咩!!! Twisted Evil 十點四已經叫我個fd(主人家)送客, d賓客都未走晒, d waiter 同waitress就已經執枱, 仲係度左穿右插搬枱板, 差d撞到我!! Twisted Evil Twisted Evil 總之就係service勁差, 勁差!!!!! 但d野食就ok, 乳豬都好脆,蟹拑夠熱, 隻雞都好香, 但條魚就細條d, 都好滑. 各位jm要多加留意佢地既service Shocked
回頂端
anitachs
XXX.XXX.125.145

發表發表於: Fri Mar 21, 2008 11:20 pm

我big day個日係平日,就大約9點20分先開始
十點多少少就開始敬酒....11點就送客啦...
因為成36圍都要快手d做lor....
好彩佢都可以趕到11點完...d人第二日仲要返工

anitachs
回頂端