發表主題 回覆文章
bowie_bubu
XXX.XXX.234.12

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 12:52 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我都覺得佢好過份!出面冇一間要收囉!
你地知唔知君豪同大舞台洗唔洗收呀? 佢地都有琴架喎 Confused
如果張生仲係度, 我覺得佢會free俾我地囉

宜家我地真係做左無主孤魂咁, 佢地好似冇個信得過咁既, 同埋乜都企得好硬呀 Sad
感覺不良好
回頂端
Honey~
XXX.XXX.240.142

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 3:11 am

Karenb 寫到:
Tai Siu Lai 寫到:
Karenb 寫到:
bowie_bubu 寫到:
咁結婚果日用洗唔洗俾$架???

唔係要呀麻???度度有琴既場都唔洗架播

要呀....你彈一首都要比呀...
我都話佢啦....你買0黎係比我0地用架咩....點解要收錢呀
我講到口乾都唔可以唔使錢呀...
不過最後都平0左比我

Hello, 可唔可以pm 埋我呀? thx ar~
我想講當初佢地冇話過要加$$ 架wor~雖然當初未有琴放係度~
但係佢地既selling point 係除左張單list 左既野, 其他都唔駛加$$ 架麻~
張list 只係話麻雀房同埋叫佢地print a4 紙要收$$ 咋wor~~

我聽到話要收錢都真係覺得好過份呀...
不過我講0左都幾耐...佢都話唔可以唔收錢,公司話一定唔可以唔收錢呀
我話咁你不如唔好加個琴啦...加0左都係想比我0地用姐
用又要收錢....叫人點用你0地0野呀...

我想問..
我confirm booking時 無個piano..
而家用要收錢
咁我如果唔想用. 佢是否要搬走佢?
我覺得佢好阻!!!!!!!!! 搬走呀 唔該 Evil or Very Mad
回頂端
了無牽掛
XXX.XXX.49.64

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 8:52 am

我地都係岩岩先學琴, 學左兩個月乍, 不過兩個之前有學其他樂器, 識睇譜咁架咋

你地都不妨去學下丫~ 好好玩, 我地諗住老來都可以一齊彈下琴仔呀 Embarassed

我bf五音不全.....唔好搞喇...... Embarassed
或者我會叫其中一個姊妹幫我地march in果時彈琴~ Surprised
回頂端
了無牽掛
XXX.XXX.49.64

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 8:58 am

咁佢唔好"擺"個琴係度啦, 佢一話收錢, 應該唔會有人用囉, 咪等佢封塵side錢囉, 人地酒店擺酒係貴, 但個琴都唔使收人錢啦, 佢唔係要抬高自己好似酒店咁high呀? 如果係咁, 唔該佢搞靚d個門口先啦, 有個大lobby就差唔多.....

karenb, 可唔可以pm個價錢我睇下呀, thx!
回頂端
開心的馬騮
XXX.XXX.167.29

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 3:30 pm

Karenb 寫到:
咁彈一隻歌要幾多$?
你bargain到幾$呀???你pm 我丫~

我pm比你

PM 埋比我呀...THX
回頂端
Poposol
XXX.XXX.143.115

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 7:56 pm

BOX2 寫到:

hello~ 各位jm好, 講開monalisa bargain到d咩,,,
我今天去了tst monalisa 度join左,,,,
用左德藝會coupon再加左$2880 upgrade ~

除左$2880 upgrade 果d野之外~
我已經講到口水乾都係只係bargain到以下:
1, 多一本5x5細相薄(內有15張相)
2, 5x7相 & 8x10相 各多1張

佢仲話,,,如果我搵到人優惠多d佢可以比番我~
各jm, 幫幫手 Wink
有冇已經join左o既, 多過呢2樣??

你地6月去bargain,,我已經影完了,,,我book左5月影,,,,
你地努力呀!! Very Happy

請問包唔包出去遊艇影?
回頂端
了無牽掛
XXX.XXX.125.51

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 8:17 pm

Poposol 寫到:
BOX2 寫到:

hello~ 各位jm好, 講開monalisa bargain到d咩,,,
我今天去了tst monalisa 度join左,,,,
用左德藝會coupon再加左$2880 upgrade ~

除左$2880 upgrade 果d野之外~
我已經講到口水乾都係只係bargain到以下:
1, 多一本5x5細相薄(內有15張相)
2, 5x7相 & 8x10相 各多1張

佢仲話,,,如果我搵到人優惠多d佢可以比番我~
各jm, 幫幫手 Wink
有冇已經join左o既, 多過呢2樣??

你地6月去bargain,,我已經影完了,,,我book左5月影,,,,
你地努力呀!! Very Happy

請問包唔包出去遊艇影?

LA MER要再加錢架......
回頂端
Karenb
XXX.XXX.248.60

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 8:19 pm

你地知唔知君豪同大舞台洗唔洗收呀? 佢地都有琴架喎 Confused

宜家我地真係做左無主孤魂咁, 佢地好似冇個信得過咁既, 同埋乜都企得好硬呀 Sad
感覺不良好

個日我聽個個女仔講...應該係因為張生比得0的0野太多比人,所以公司要收緊0的
我諗佢\0地因為要賺錢嘛!!
不過我覺得雖然個琴收得唔係好多錢...不過都過份啦...你買0黎都係比我0地用架
都係想吸引0的人book依度...點解攪到咩都收錢架....唔係幾好囉

佢加價都加得密架啦,.....仲樣樣收錢
回頂端
了無牽掛
XXX.XXX.125.51

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 8:26 pm

Karenb 寫到:

感覺不良好

個日我聽個個女仔講...應該係因為張生比得0的0野太多比人,所以公司要收緊0的
不過我覺得雖然個琴收得唔係好多錢...不過都過份啦...你買0黎都係比我0地用架
都係想吸引0的人book依度...點解攪到咩都收錢架....唔係幾好囉

如果佢想用宜家既野, 做酒店價錢, 冇可能架喎.....叫佢執執個門口同個框先啦......
回頂端
Karenb
XXX.XXX.248.60

發表發表於: Mon Mar 10, 2008 8:43 pm

了無牽掛 寫到:
Karenb 寫到:

感覺不良好

如果佢想用宜家既野, 做酒店價錢, 冇可能架喎.....叫佢執執個門口同個框先啦......

係囉....我0地都係見佢ok又唔係太貴先book
如果唔係...我0地走去BOOK酒店啦
回頂端