發表主題 回覆文章

尖沙咀註冊處邊度可以泊車?

KMB Tang
XXX.XXX.173.90

發表發表於: Mon Aug 27, 2007 10:54 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
尖沙咀註冊處邊度可以泊車? 文化中心停車場?
回頂端
Pandavv
XXX.XXX.195.30

發表發表於: Tue Aug 28, 2007 10:19 am

KMB Tang 寫到:

文化中心停車場係政府地方, 所以唔可以泊車架!要泊可以去海港城or 新世界中心!~
回頂端
KMB Tang
XXX.XXX.173.90

發表發表於: Tue Aug 28, 2007 10:46 am

Pandavv 寫到:

文化中心停車場係政府地方, 所以唔可以泊車架!要泊可以去海港城or 新世界中心!~

咦..都有少少遠喎..不過我見d車有時都落文化中心的停車場...這個停車場不是公眾的?
回頂端
Pandavv
XXX.XXX.69.128

發表發表於: Tue Aug 28, 2007 11:51 pm

Pandavv 寫到:

咦..都有少少遠喎..不過我見d車有時都落文化中心的停車場...這個停車場不是公眾的?

o個個停車場只係畀政府車輛泊架咋!~ 佢只係有條路仔畀人上落客用呢~~
回頂端
KMB Tang
XXX.XXX.68.229

發表發表於: Wed Aug 29, 2007 12:02 am

Pandavv 寫到:
Pandavv 寫到:

o個個停車場只係畀政府車輛泊架咋!~ 佢只係有條路仔畀人上落客用呢~~

明白明白...唔該 Very Happy Pandavv,你bd幾時呢? 是不是在尖沙咀註冊處?
回頂端
Pandavv
XXX.XXX.69.128

發表發表於: Wed Aug 29, 2007 12:10 am

Pandavv 寫到:
Pandavv 寫到:

明白明白...唔該 Very Happy Pandavv,你bd幾時呢? 是不是在尖沙咀註冊處?

剛剛今個月初已經做左靚太喇!~ 無錯, 我係響尖沙咀註冊處!~ Wink
回頂端
KMB Tang
XXX.XXX.75.204

發表發表於: Thu Aug 30, 2007 12:35 am

Pandavv 寫到:

剛剛今個月初已經做左靚太喇!~ 無錯, 我係響尖沙咀註冊處!~ Wink

恭喜你呀 Laughing 咁你果時都係泊係海港城 / 新世界中心?

kmb
回頂端
viewth