發表主題 回覆文章

北角 Joseph Photo & Video - 貨不對辨

貨不對辨
Joseph Photo & Video - 貨不對辨
0%
 0%  [ 0 ]
北角 Joseph Photo & Video 連金都 也不如
0%
 0%  [ 0 ]
總投票數 : 0

結婚無take 2
XXX.XXX.46.101

發表發表於: Sat Aug 11, 2007 11:27 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Confused 完全唔掂, 貨不對辨. 各位準新人, 干萬不要上當. Joseph Photo & Video 會show你好有quality的相部, 加錢upgrade, 然後給你一堆垃圾.
我們花了$8,500 upgrade package, 可惜相片質素連金都$3,800 也不如. 非常失望. 最慘結婚無take 2. Crying or Very sad
回頂端
blessings
XXX.XXX.135.125

發表發表於: Sun Aug 12, 2007 1:44 am

hi,

點樣貨不對辦? 可否詳細分享下呢?
回頂端
mmm@cherry
XXX.XXX.19.162

發表發表於: Mon Aug 13, 2007 6:27 pm

可否告知問題在那裏? Thanks
回頂端
SHIR SHIR
XXX.XXX.159.219

發表發表於: Mon Aug 13, 2007 9:58 pm

下, 有幾貨不對辦ar, 我d朋友用過, 全部都ok, good 喎,

你個問題出咗係邊呢?
回頂端
小蛙子
XXX.XXX.213.210

發表發表於: Mon Aug 13, 2007 11:07 pm

我都係join joseph, 完全冇問題 (不過要之前溝通好d), 而且d相影得幾好喎!!! 你可否詳細分享呀?
回頂端
GUCCI
XXX.XXX.69.33

發表發表於: Wed Aug 22, 2007 5:07 pm

唔係掛, 我朋友用過佢 ok wo!
我自己都 join 左佢, 我早幾日拎左片頭, 做得好靚 wo!
不過未擺酒就唔知好唔好!
既然你講到咁差, 講多 d 黎聽下好 wo, 唔好係度嚇人!
回頂端
BOOBOO 媽咪
XXX.XXX.183.17

發表發表於: Wed Aug 22, 2007 5:16 pm

好可疑wor,第一個留言就係唱joseph?我阿哥,朋友都係用joseph,都冇問題,我o黎緊9月結婚都會用佢wor,咁究竟有乜野貨不對辦先!
回頂端
PortiaPoon
XXX.XXX.194.203

發表發表於: Fri Aug 24, 2007 12:12 pm

你搵邊個影? 我有幾pair朋友搵joseph裡唔同的攝影師都影得唔錯喎, 我覺得以它的收費, 絕對係平靚正
回頂端
依素素
XXX.XXX.236.227

發表發表於: Sat Aug 25, 2007 3:59 pm

結婚無take 2 寫到:
Confused 完全唔掂, 貨不對辨. 各位準新人, 干萬不要上當. Joseph Photo & Video 會show你好有quality的相部, 加錢upgrade, 然後給你一堆垃圾.
我們花了$8,500 upgrade package, 可惜相片質素連金都$3,800 也不如. 非常失望. 最慘結婚無take 2. Crying or Very sad

可吾可以比d 相黎睇下。 或者pm 比我。
回頂端
viewth