發表主題 回覆文章

全為您服務好好!唔好胡亂相信流言

小貓兒
XXX.XXX.208.231

發表發表於: Tue Dec 05, 2006 11:43 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我係cat cat好耐無見今日我係網上睇到{全為您}俾人家放流料.想破壞湯生公司聲譽.我打電話俾湯生.(湯生話唔需要理會.因為全為您總店位於愛都婚紗中心地下服務各準新人.門口頂上面有全為您招牌全新裝修.設備齊全.有自己車隊今日於機場展覽館電訊公司已租用本公司車隊30架車.有自己攝影師&錄影師包括外國國籍攝錄影師傅.有公司專用化妝師.有專業大妗姐.有tvb明星司儀&港姐司儀.可直接到本公司查詢.基於本公司有自己實力,今到其他人妒忌.本公司全為您一站式服務總店地址長駐愛都婚紗中心地鋪.為大家服務.分店位於金都商場125號鋪即現118號鋪過5間鋪.)上述說話由湯生親口所言.請各準新人放心用一間咁有結婚經驗&所有服務齊全公司.湯生全為您我地支持你.努力努力!
回頂端
Mary & Eric
XXX.XXX.82.157

發表發表於: Wed Dec 06, 2006 3:48 pm

我都在11月婚展中向全為您租了一架24座小巴作婚禮之用, 服務唔錯!
回頂端
..柏思花車專門店..
XXX.XXX.95.10

發表發表於: Thu Dec 07, 2006 3:21 pm

本店物業--金都商場118铺之租客<全為您婚禮統籌>,因租約期滿不搬.經法庭於11月7日審結,法官下令<全為您>必須即時遷出,並負責全部堂費,.但<全為您>至今仍欠租並霸佔該铺,本店巳申請執達吏強行收铺..
在此聲明:貴客如與<全為您日後有任何問題>.一概與本店無關,敬請貴客注意!!

業主:栢思花車專門店 金都商場340铺
回頂端
小貓兒

發表發表於: Thu Dec 07, 2006 6:32 pm

唉….我今日終於有時間上黎睇下野….點知…又係睇到D人係到亂講野….
都唔知係唔係妒忌人….見到人地全為您有新店開就睇唔過眼….係到周圍講人…
真係無聊….
我見到篇野…又走左去問湯生….同佢講D人又話你地會結業….湯生就答我…
D人鐘意咁講…佢都無計…把口係人地到…佢控制唔到…但全為您會係十二月中…愛都婚紗中心的總店會全面開幕….根本就唔會結業…而且118會搬到125….係佢唔要…而唔係人地收…佢又話柏思以後的所有野都唔關佢地事….唔好去問佢..佢地無任何關係..
(自己的FEEL)另外講真…如果118真係會俾人強制收….都唔會到而家都未收LA…係唔係…人地而家都仲做緊生意LA…
回頂端
..柏思花車專門店..

發表發表於: Thu Dec 07, 2006 8:27 pm

佩服!!我終於知道什麼是厚顏無恥.
貴客如有興趣知道事實真相,請到金都商場340鋪,我們印備大量法庭命令及執達吏封鋪通知書,以供免費取閱!

回頂端
PAKA
XXX.XXX.132.37

發表發表於: Fri Dec 08, 2006 10:54 am

咁不如POST出來啦....咁大家都知個真相..
回頂端
小貓兒

發表發表於: Fri Dec 08, 2006 6:14 pm

我都真係十分偑服….d人咁無聊
我又去搵湯生問下…佢話唔知點解有人咁厚顏無恥…合約六月到期…法庭當然會判勝訴令俾柏思….柏思得一部S500….就叫自己做花車出租專門店….唯一一部車都係佢叫湯生幫手買番黎…
另外….湯生話遲兩星期會將柏思d欠款和法庭嘅判決書放係全為您….柏思簡直無聊…將一間隨時可以賣出的鋪當做話題周圍講…湯生大大間鋪係彌敦道749A愛都婚紗中心地鋪c….而且準備左大量宣傳單張….供客取閱…
湯生話無需再講咁多….
回頂端
..柏思花車專門店..

發表發表於: Fri Dec 08, 2006 6:22 pm

香港特別行情區
土地審裁處
申請編號LDPE 2006 年 第802 號
蘇雄傑 申請人

湯啟文 笞辨人

在土地審裁處黃一鳴暫委法官席前法庭聆訊
命令
經聆聽代表申請人的律師及代表笞辨人的大律師所作的陳述後, 現作出以下命令 :

1. 笞辨人須將案中位於九龍彌敦道747號金都商場 118 號鋪處所的空置管有權交還申請人;
2. 笞辨人須支付申請人中間收益, 每月為14,000元,由2006年9月1日起計至將處所的空置管有權交還為止;
3. 笞辨人須支付申請人本案之訟費, 如果雙方未能就數額達到協議,則由法庭以區域法院基準釐定.

2006年11月7日

司法常務官

*此乃法庭命令全文,如欲看正本請到金都商場340鋪.
回頂端
文雋
XXX.XXX.185.63

發表發表於: Fri Dec 08, 2006 11:11 pm

今晚得閒上黎睇下全為妳有無衰野,點知呢間野原來係租霸,人地柏思證據都出埋(我唸佢地唔係作卦,如果作好大獲),呢條咁既小貓兒,常日走去問湯生,湯生就好詳盡咁答佢,你估你係忽然一週記者咩?根本就係兩個字"廣告"兼自己友!
不過我都好佩服湯生D計仔,識有兩手準備,一早有後著,係另外一度開定間鋪,如果金都可以做租霸,咁佢就順理成章有兩間鋪,到時就話自己有分店,乜乜係邊度係旗艦店!好野!

但點都好!以佢咁既作風做生意,消費者委員會個FILE一定好厚(BLACKLIST),

柏思,我撐你,唔好俾呢條粉腸得得逞(唔好意思越講越慶)!

點解我咁慶?我咪又係全為你既受害者!
回頂端
文雋
XXX.XXX.185.63

發表發表於: Fri Dec 08, 2006 11:15 pm

PAKA 寫到:
咁不如POST出來啦....咁大家都知個真相..

PAKA,你係榮譽會員,柏思個POST係咪真架?
回頂端
viewth