發表主題 回覆文章

中環百年找換店

guest
XXX.XXX.223.99

發表發表於: Fri Apr 29, 2005 10:13 am

廣告贊助 [隱藏]
請問有沒有聽過{百年找換店} 是否找換台弊價好 (現在是HK$1 = NT$4.033)?
此找換店是否可靠? 有沒有牌?

----------------------------------------
想輕鬆靈活地籌辦婚宴?請留意右邊提示。
----------------------------------------
回頂端
guest
XXX.XXX.65.66

發表發表於: Tue May 03, 2005 3:19 pm

台幣我就未試過係佢度兌換, 不過日元就換過好幾次, 佢都係我朋友介紹, 我朋友去親旅行都係果度換, 佢好多年, 所以你可以放心! 不過小小tips, 佢好似收6點, 仲要星期一至五, 你可以打電話問o左當日個rate, o岩先叫佢hold, 唔o岩就再過一陣打過或明天問過, 但hold o左你就要去換, hold時佢會叫你留電話同貴姓! 我之前日元係佢度換個rate好過銀行架, 但呢期日元又升番, 遲d低既時候我都會係佢度入番d!

想輕鬆靈活地籌辦婚宴?請留意右邊提示。
回頂端
JKLUI
XXX.XXX.171.2

發表發表於: Fri Dec 23, 2005 11:47 am

Any contact number?
回頂端
stephanie
XXX.XXX.207.203

發表發表於: Tue Jan 31, 2006 4:25 pm

tel: 2523-2549 / 2523-3403 / 2525-0474
回頂端
jessica pooh
XXX.XXX.83.224

發表發表於: Tue Apr 11, 2006 12:00 pm

百年是好的, 我司和我已用了七年以上. 我找開的是叫"星哥", 很好人!

Pooh Pooh
回頂端
余 mo
XXX.XXX.124.65

發表發表於: Tue Apr 11, 2006 7:05 pm

近中環邊度?
回頂端
SANDY
XXX.XXX.237.142

發表發表於: Thu Jul 13, 2006 1:25 pm

Rolling Eyes 中環 德輔道中 61-65 號 華人銀行大廈 1203 室

(萬宜大廈鈄對面;中信嘉華銀行樓上)入口於7-11 便利店右面

Tel: 2523 3403
回頂端
Dove
XXX.XXX.95.10

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 5:19 pm

我上星期都係起果換台幣架~~~
HK$1=NT4.21
下次我都諗去番百年換日元.... Laughing
回頂端
mieru
XXX.XXX.150.113

發表發表於: Mon Oct 16, 2006 4:05 am

請問百年換錢要幾多手續費ka?? Shocked
d 費係點計法ke??thanks 噢 Embarassed [/code]
回頂端
Alfphy
XXX.XXX.108.104

發表發表於: Mon Oct 16, 2006 4:51 am

mieru 寫到:
請問百年換錢要幾多手續費ka?? Shocked
d 費係點計法ke??thanks 噢 Embarassed [/code]

no service charge ga...
just like you exchange money else where, but their rate is higher lor...
回頂端
viewth