發表主題 回覆文章
PrettyPC
XXX.XXX.23.243

發表發表於: Sat Oct 01, 2005 8:43 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
今日同阿爸媽咪去土瓜灣買飲衫同造西裝,老闆文師傅好專業,完全知道我媽咪既心水,又一眼睇到我阿爸有高低膊,西裝要特別處理,我覺得好放心,所以介紹比大家!呢度門面好老土同唔起眼,不過入到去就有好多旗袍、媽咪長衫、晚裝款比你參考架啦!

我問過老闆,價錢大約如下:
- 旗袍:$450起
- 媽咪長衫:$500起
- 西裝:$1680

我本身已租晚裝,不過見到造件旗袍咁平,都心郁郁想造番一件,而家等去拎西裝時再決定囉!如果想要詳細地址同網址,就留PM或比EMAIL我啦!
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.213.26

發表發表於: Sat Oct 01, 2005 8:46 pm

HI ALL,

以下係金多寶網址,有電話 & 地址 Wink

http://www.hkgfashion.com
回頂端
SIUFAT

發表發表於: Sat Oct 01, 2005 10:14 pm

佢地好似幫過[花樣年華]套戲做衫架,相信手工一定唔差 Wink
同埋價錢都平過佐敦芬芬呢!!!!!!

PrettyPC 寫到:
今日同阿爸媽咪去土瓜灣買飲衫同造西裝,老闆文師傅好專業,完全知道我媽咪既心水,又一眼睇到我阿爸有高低膊,西裝要特別處理,我覺得好放心,所以介紹比大家!呢度門面好老土同唔起眼,不過入到去就有好多旗袍、媽咪長衫、晚裝款比你參考架啦!

我問過老闆,價錢大約如下:
- 旗袍:$450起
- 媽咪長衫:$500起
- 西裝:$1680

我本身已租晚裝,不過見到造件旗袍咁平,都心郁郁想造番一件,而家等去拎西裝時再決定囉!如果想要詳細地址同網址,就留PM或比EMAIL我啦!
回頂端
SIUFAT

發表發表於: Sat Oct 01, 2005 10:16 pm

PrettyPC & 其他姊妹~~
唔水貓來貓去咁麻煩啦,我post個地址 & 電話出黎啦 Razz

金多寶時裝公司
特快 2 4 小時起貨,不另收費
免費代寄海外郵包,快捷妥當
11:00AM - 8:00PM (歡迎預約)

電話 Tel: 2362 5091
傳真 Fax: 2362 5085

地址 Address :
香港九龍土瓜灣浙江街31號地下.
G/F 31 CHI KIANG STREET,
TOKWAWAN, KOWLOON, HONG KONG
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.23.191

發表發表於: Sat Oct 01, 2005 10:32 pm

SIUFAT,
唔該哂!
我怕比人以為我賣廣告,所以我咪唔post出黎囉!
回頂端
extrawa
XXX.XXX.166.199

發表發表於: Sat Oct 01, 2005 10:52 pm

SIUFAT

哈哈!你成日去舉報人地賣廣告,一陣人地仲以為依家到你自己賣呀!!! Laughing Laughing Laughing
回頂端
chan44
XXX.XXX.24.73

發表發表於: Sat Oct 01, 2005 11:04 pm

我想問可唔可以比相佢叫佢點做架???
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.97.232

發表發表於: Sun Oct 02, 2005 12:08 am

chan44,
應該可以架,佢地好多款都做到!
你可以帶個款比文師傅睇下.....佢既價錢應該比芬芬仲要平!
回頂端
SIUFAT

發表發表於: Sun Oct 02, 2005 1:41 pm

唔怕啦~~我咁多留言,管理員都知我係'mug水' Wink Laughing Surprised Razz Very Happy

extrawa 寫到:
SIUFAT

哈哈!你成日去舉報人地賣廣告,一陣人地仲以為依家到你自己賣呀!!! Laughing Laughing Laughing
回頂端
小吉祥
XXX.XXX.100.197

發表發表於: Sun Oct 02, 2005 1:55 pm

嘩, 好似好吸引...我好想幫媽咪整多套, 我媽咪在芬芬整左 $980...整比左折扣啦
回頂端