ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Skincare 美容化妝
小麥色女仔想試打ips美白針 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
kearney
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:26    文章主題: 小麥色女仔想試打ips美白針 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
以前我都幾白架, 但讀書時鍾意做運動, 又貪得意去專登曬黑, 係變左幾靚既小麥色, 但大個出黎做野之後, 見得人多, 又覺得皮膚白先最靚, 而家後悔了, 但已經變唔番以前果種白嫩 , 所以想打美白針...上網搵左D資料, 聽講尖沙咀有間IPS美白針唔錯, 仲有醫生駐診添, 有冇人試過? 打美白針會唔會痛架? 幾耐有效?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
CindeRela
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:27    文章主題: 引言回覆

唔會痛架 咪好似打針咁lor
但係你果間野我未聽過
回頂端
nichole chen
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:33    文章主題: 引言回覆

CindeRela 寫到:
唔會痛架 咪好似打針咁lor
但係你果間野我未聽過

帶人去韓國整容果間醫學美容中心,但我都唔知原來香港有分店
回頂端
sheliayau
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:35    文章主題: 引言回覆

回頂端
kearney
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:36    文章主題: 引言回覆

sheliayau 寫到:
IPS美白針詳細資料!但冇寫幾耐有效http://www.ips-kr.com/big5/beautry-Beyonce-injection.php?beautry_number=Binjectio

咁我打過去問下先,其實呢間野我覺得佢地老闆娘身先前卒整埋一份, 都有d說服力
回頂端
angbulibuu
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:37    文章主題: 引言回覆

kearney 寫到:
sheliayau 寫到:
IPS美白針詳細資料!但冇寫幾耐有效http://www.ips-kr.com/big5/beautry-Beyonce-injection.php?beautry_number=Binjectio

咁我打過去問下先,其實呢間野我覺得佢地老闆娘身先前卒整埋一份, 都有d說服力

係咪拉到最底果個女人? 我見佢好多療程都有親自試過@@
回頂端
子琳
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:39    文章主題: 引言回覆

我試過,幾日就白哂,暫時冇副作用,不過要每日都要keep住食藥
回頂端
kearney
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:41    文章主題: 引言回覆

子琳 寫到:
我試過,幾日就白哂,暫時冇副作用,不過要每日都要keep住食藥

無副作用都ok啊, 見佢個網有好幾隻美白針打, 好似幾唔錯咁
回頂端
子琳
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:47    文章主題: 引言回覆

kearney 寫到:
子琳 寫到:

無副作用都ok啊, 見佢個網有好幾隻美白針打, 好似幾唔錯咁

係啊, 打完真係白左好多~唔洗化完妝兩節色
回頂端
寶寶JOE
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:49    文章主題: 引言回覆

我都想試下, 不過唔知安唔安全
回頂端
子琳
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 17:51    文章主題: 引言回覆

寶寶JOE 寫到:
我都想試下, 不過唔知安唔安全

安全架, 係注冊醫生打架
回頂端
肥LING
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jan 08, 2016 17:35    文章主題: 引言回覆

有註冊醫生即係安全啦 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Skincare 美容化妝 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片